Chris-fit specialiseert zich op het gebied van voeding, leefstijl en training. Chris is een deskundige leefstijl-coach die altijd eerlijk en enthousiast is! Je leert je leefstijl aan te passen en je krijgt een professioneel voedingsadvies. Chris hecht veel waarde aan wetenschappelijk onderzoek, alle behandelmethodes zijn bewezen op de lange termijn. Leefstijl aanpassing, krachttraining en meer beweging zijn daarom de belangrijkste pijlers van Chris-fit.

Reviews

4.8
20 ratings, 4 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
5 months ago

Awsome

7 months ago

Super leuk

7 months ago

Enthousiaste coaching, super leuk en leerzaam

About the Team

Ik ben Chris de Groot, eigenaar en coach van Chris-Fit. Op het moment ben ik de enige die voor de groep staat. Zelf ben ik al jaren actief in de sportwereld als sport-coach. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek triatleet die zich constant bezig houdt met het verleggen van mijn eigen grenzen. Andere mensen helpen met het fitter worden en afvallen doe ik op de zelfde manier... Hard werken, goed eten, meer bewegen. Don't Sit Get Fit!

Questions and Answers

Why should I visit Chris-fit?

Mijn grootste troef is de persoonlijke aandacht. Alle lessen zijn in kleine groepen waardoor je goed begeleid wordt. Als sportleraar en atleet heb ik een ton ervaring en als diëtist de juiste kennis om je doel te bereiken!

What should I know of the first visit?

Er word hard gewerkt, problemen gaan we niet uit de weg maar pakken we bij de horens. Er is voldoende parkeerplaats en neem een droog shirtje mee voor na de training.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Al het trainingsmateriaal is aanwezig. Je hebt sportschoenen, sportkleding, goede zin en een goede bodem nodig! Probeer geen Fit-met-Chris training zonder ontbijt...

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je onverwacht verhinderd bent kun je altijd je inschrijving annuleren, zo krijgen andere mensen de ruimte om zich in te schrijven. Zelf kun je dan weer een nieuwe afspraak plannen! Meld je je te laat af, dan ben ik genoodzaakt je les in rekening te brengen.

What else should I know of?

De Fit-met-Chris trainingen zijn perfect om fitter te worden. De intensiteit ligt hoog en je zult gegarandeerd voelen dat je wat gedaan hebt. In je eerste maand is het verstandig niet te veel trainingen achter elkaar te boeken! 2-3 per week is meer dan genoeg.