Bootcamp Rheden en Trailrun Rheden

Bootcamp Rheden en Trailrun Rheden verzorgen haar bootcamp-, en trailrunlessen in Rheden. In de zomermaanden trainen we in de prachtige omgeving van de Posbank. In de wintermaanden trainen we in het dorp. Bootcampen en Trailrunnen kan op ieder niveau en er zijn verschillende soorten waar je aan kan deelnemen. Zo zijn er reguliere bootcamplessen, is er een Wandel-Bootcamp en is er iedere tweede zondag van de maand een Ouder-Kind Bootcamp, daarnaast zijn er twee momenten om te trailrunnen. Tijdens iedere training maken we bij de bootcamplessen gebruik van het eigen lichaamsgewicht, maar maken soms ook gebruik van andere materialen zoals kettlebells, powerbags, battlerope en medicineballen. Bij het trailrunnen werken we op basis van periodisering. Wil je bootcampen of trailrunnen in Rheden ervaren? Kom dan eens een gratis proefles volgen.

show more

Contact

Ratings

4.9
20 ratings, 4 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
6 months ago

Goede begeleiding, mooie omgeving en leuke groep

6 months ago

heerlijk buiten sporten

8 months ago

Goede work out

About the Team

Bootcamp Rheden en Trailrun Rheden is opgericht door Erwin Falter. Erwin is een fanatieke sporter die begonnen is met het geven van bootcamplessen omdat hij het leuk vindt om samen met mensen te sporten. Erwin heeft de opleiding tot docent lichamelijke opvoeding gevolgd en is in staat om zijn trainingen aan te passen aan het niveau van de deelnemers. Een leven lang plezier beleven aan sporten is wat Erwin wil bereiken met de sporters die hij begeleidt. Naast het geven van gymlessen, bootcamplessen en trailrunlessen is Erwin zelf ook een fanatieke sporter. Hardlopen is zijn passie en heeft al deelgenomen aan meerdere marathons en triatlons.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Bootcamp Rheden en Trailrun Rheden?

Bij Bootcamp Rheden kan je sporten op je eigen niveau. In de zomermaanden bootcampen ze in het bos en in de wintermaanden zijn ze in het dorp te vinden. Geen training is hetzelfde en er is veel afwisseling in de oefeningen die je doet.

What should I know of the first visit?

Kom je voor het eerst? Bootcamp Rheden gaat er vanuit dat je fysiek in staat bent om de les te kunnen volgen en dat je minimaal 1 kilometer achter elkaar kan hardlopen. Heb je fysieke klachten? Meld dit van te voren even aan Erwin, dan kan hij de oefeningen aan jouw mogelijkheden aanpassen. Trek makkelijk zittende sportkleding aan, schoenen met een goed demping en neem een flesje water mee.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft, naast makkelijk zittende sportkleding en een flesje water niets mee te nemen naar de bootcamplessen. De materialen die gebruikt worden neemt Erwin mee.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Heb je je ingeschreven voor een les en kan je niet komen? Geen probleem, je meldt je gewoon af. Je deelname wordt alleen afgeschreven als je ook echt geweest bent.

What else should I know of?

Belangrijk is dat je de training volgt op je eigen niveau. Heb je het gevoel dat je even een kleine pauze moet nemen tijdens de training? Doe dit vooral. Geniet van je les en maak plezier samen met de andere bootcamptoppers!