Bodhi yoga en mindfulness

Bodhi yoga en mindfulness

Add to Favorites

Unfavorited heart

Share

share venue profile

About us

Al sinds 2011 is Centrum Bodhi dé plek waar je je kunt verdiepen in yoga en mindfulness. Zowel in onze yogastudio in Rotterdam als online bieden wij een gevarieerd aanbod aan o.a. yoga, mindfulness en persoonlijke coaching. In een veilige omgeving waarin jij alle ruimte hebt om jezelf te ontdekken. Onze docenten begeleiden je graag naar meer ontspanning en focus in het dagelijks leven. Op een professionele en persoonlijke manier, waarbij jouw behoeften en mogelijkheden centraal staan.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Goudsesingel 14 , 3011 KA Rotterdam

Reviews

rating

4.9

10 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

Martijn

29 days ago

Prettig en kundig


User headshot

Marielle

a month ago

Hele goede en lieve docenten, voel me altijd op mijn gemak daar. Fijne sfeer en goede lessen.


User headshot

Linda

11 months ago

Fijne Yogastudio!


User headshot

Kristel

11 months ago

Geweldige yoga school


Further helpful information

Frequently Asked Questions

Al meer dan 10 jaar bieden wij lessen, trainingen, cursussen en workshops op het gebied van yoga, mindfulness en persoonlijke groei. Onze docenten hebben allen jarenlange ervaring in het lesgeven en hebben minimaal een 4-jarige opleiding tot yogadocent en/of mindfulness trainer gevolgd, aangevuld met diverse andere opleidingen en bijscholingen. Bodhi is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.
· Zorg dat je op tijd bent, ongeveer 15-10 minuten voordat de les begint. Dan kan de les op tijd en in alle rust beginnen; · Yoga op een volle maag is niet prettig en belemmert je aandacht naar binnen te keren. Eet liefst na de les. Moet je voor de les toch echt even iets eten, eet dan wat lichts, bijv een banaan;
· Neem je eigen yogamat mee. Hij draagt jouw eigen energie en het is bovendien hygiënischer dan een geleende mat; · Kom zoveel mogelijk in je yoga-outfit naar de studio en neem niet teveel waardevolle spullen mee; · Zet je telefoon op vliegtuigstand
· Tot 2 uur van tevoren kun je je kostenloos afmelden voor de les. Dat betekent dat de geboekte les op je kaart/abonnement blijft staan en je in plaats van die les mee kunt doen met een andere les; · Annuleer je binnen 2 uur voor aanvang van de les, dan komt je les helaas te vervallen; · Is er een onverwachte, dringende reden dat je de les kort van tevoren moet annuleren, laat het ons dan altijd voor de les weten. · Voor cursussen en workshops gelden andere annuleringsvoorwaarden. Zie hiervoor de voorwaarden bij de workshop of cursus zelf.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here