De eerste personal training studio op het gebied van boksen, kickboksen en MMA exclusief in Enschede & Nijverdal. Onze lessen bestaan uit veel persoonlijke aandacht en ontwikkeling in een ontspannen sfeer. Omdat onze locaties in het centrum liggen zijn we erg goed bereikbaar. De sporten die we aanbieden zijn: boksen, kickboksen, MMA, grappling, flexibiliteit & mobiliteit training. Boek nu je les en we zien je snel.

Reviews

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

Über das Team

Ons team bestaat uit specialisten uit elke sport die we aanbieden. Dit om de kwaliteit van de lessen zo hoog mogelijk te houden. We hebben allemaal een passie voor sport en geloven dat sporten je lichaam en geest optimaal ontwikkelt. Tijdens onze lessen zorgen we er altijd voor dat je op je eigen niveau sport en kunt groeien. Plezier staat voorop, want als je plezier hebt dan leer je snel en blijf je terug komen.

Fragen und Antworten

Warum sollte ich Blue Butler Fit Club besuchen?

Persoonlijke aandacht en goede sfeer. Wij zetten in op persoonlijke aandacht omdat iedereen anders is en dus ook een andere benadering nodig heeft. Iedereen leert daarom op zijn eigen tempo waarbij een goede sfeer voorop staat.

Was muss ich für meinen ersten Besuch wissen?

Als je een les bij ons aanvraagt dan krijg je van ons een mail met informatie waarin staat wat je kunt verwachten en wat je mee moet nemen. Dit om je zo goed mogelijk te informeren.

Muss ich eigenes Equipment bringen oder kann ich mir auch etwas ausborgen?

Materiaal mag je meenemen als je dit zelf hebt. Mocht je dit niet hebben dan kun je het bij ons lenen. Maar als je van plan bent vaker te komen dan is het wenselijk om je eigen materialen aan te schaffen.

Was soll ich tun wenn ich gebucht habe aber doch nicht kommen kann?

Als je geboekt hebt en je kunt toch niet komen dan moet je dit ons minimaal 2 uur voor aanvang les laten weten. Doe je dit later dan zijn we helaas genoodzaakt alle kosten volledig in rekening te brengen.

Was sollte ich sonst noch wissen?

Mocht je medische gegevens hebben of blessures waar wij van moeten weten dan moet je die ons even mailen. Dit om de lessen zo goed en zo veilig mogelijk aan te bieden.