Prices from

€4.00Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

De zoektocht naar balans in body, mind en gezondheid vormt de basis voor persoonlijk welzijn. Sta bewust, met energie en kracht in het leven. Dat is het motto in deze 2 kleine studio's. Door persoonlijke aandacht en kleinschalige groepen staat jouw persoonlijke groei voorop. De lessen zijn gericht op balans, aandacht, kracht, energie, bewustwording en stabiliteit, zowel fysiek als mentaal. Het lesaanbod is gevarieerd en voor iedereen is er een passende les beschikbaar. Kies voor wat jij op dat moment nodig hebt! Met verschillende vormen van begeleiding van onze docenten, trainers, coaches en therapeuten werken we met jou aan de juiste balans.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Kanaalstraat 254 , 3531 CS Utrecht

Other locations

Check out other locations of the venue

Reviews

rating

4.9

15 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

Bettie

a month ago

Dichtbij, persoonlijk en kleinschalig


User headshot

Marlon

2 months ago

Kanaalstraat


User headshot

Nadina

4 months ago

Nadine


User headshot

Daphne

5 months ago

Vanaf een drukke straat zo in zen-modus door alleen de deur door te stappen. Dat weten ze op deze locatie echt voor elkaar te krijgen!


Further helpful information

About the Team

Een ruim aanbod van inspannende tot ontspannende groepslessen, stuk voor stuk kwalitatief, persoonlijk en met de juiste begeleiding die jij nodig hebt om je fysiek, mentaal en bewust, weer lekkerder te voelen. Voor ieder wat wils. Dit kan natuurlijk niet zonder onze fijne docenten en behandelaars/ trainers/ coaches. Heb jij ze al ontmoet? Onze docenten zijn terug te vinden op het rooster over de 2 locaties in Utrecht. Naast de fijne inspannende en ontspannende groepslessen verzorgen we ook graag de fysieke en mentale gezondheid. Dit door fysiotherapie, personal training, verschillende massages en een breed aanbod van coaching.

Frequently Asked Questions

https://baseforstability.nl/faq
https://baseforstability.nl/faq De ingang bevindt zich op de kanaalstraat 254. 10 minuten voor aanvang les ben je welkom. Je komt meteen binnen in de zaal.
https://baseforstability.nl/faq Voor het volgen van een les, neem je je eigen bidon en handdoek mee. Maak je gebruik van bolsters tijdens een yogales, zijn 2 kussenhoezen gewenst over de bolster te plaatsen voor je eigen veiligheid. Andere materialen welke nodig zijn om de les te kunnen volgen worden verzorgd door ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bolsters, meditatie kussens, blokken, riemen, ballen, elastieken en dumbels.
https://baseforstability.nl/faq 4 uur voor aanvang les is je reservering online gratis te annuleren. Red je het binnen de tijd ook niet, meld je alsnog af en stuur ons zo nodig een mail naar info@baseforstability.nl
https://baseforstability.nl/faq

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here