De zoektocht naar balans in body, mind en gezondheid vormt de basis voor persoonlijk welzijn. Sta bewust, met energie en kracht in het leven. Dat is het motto in deze 2 kleine studio's. Door persoonlijke aandacht en kleinschalige groepen staat jouw persoonlijke groei voorop. De lessen zijn gericht op balans, aandacht, kracht, energie, bewustwording en stabiliteit, zowel fysiek als mentaal. Het lesaanbod is gevarieerd en voor iedereen is er een passende les beschikbaar. Kies voor wat jij op dat moment nodig hebt!

Met verschillende vormen van begeleiding van onze docenten, trainers, coaches en therapeuten werken we met jou aan de juiste balans.

show more

Contact

Ratings

4.9
45 ratings, 9 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Lisa

2 months ago

All instructors are very skillful. They are super helpful and give individual feedback even during the group classes. Atmosphere is great! I highly recommend it!

2 months ago

Top

About the Team

Een ruim aanbod van inspannende tot ontspannende groepslessen, stuk voor stuk kwalitatief, persoonlijk en met de juiste begeleiding die jij nodig hebt om je fysiek, mentaal en bewust, weer lekkerder te voelen. Voor ieder wat wils. Dit kan natuurlijk niet zonder onze fijne docenten en behandelaars/ trainers/ coaches. Heb jij ze al ontmoet?

Onze docenten zijn terug te vinden op het rooster over de 2 locaties in Utrecht.

Naast de fijne inspannende en ontspannende groepslessen verzorgen we ook graag de fysieke en mentale gezondheid. Dit door fysiotherapie, personal training, verschillende massages en een breed aanbod van coaching.

show more

Questions and Answers

Why should I visit BASE for Stability - Kanaalstraat?

https://baseforstability.nl/faq

What should I know of the first visit?

https://baseforstability.nl/faq

De ingang bevindt zich op de kanaalstraat 254. 10 minuten voor aanvang les ben je welkom. Je komt meteen binnen in de zaal.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

https://baseforstability.nl/faq Voor het volgen van een les, neem je je eigen bidon en handdoek mee. Maak je gebruik van bolsters tijdens een yogales, zijn 2 kussenhoezen gewenst over de bolster te plaatsen voor je eigen veiligheid.

Andere materialen welke nodig zijn om de les te kunnen volgen worden verzorgd door ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bolsters, meditatie kussens, blokken, riemen, ballen, elastieken en dumbels.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

https://baseforstability.nl/faq 4 uur voor aanvang les is je reservering online gratis te annuleren. Red je het binnen de tijd ook niet, meld je alsnog af en stuur ons zo nodig een mail naar info@baseforstability.nl

What else should I know of?

https://baseforstability.nl/faq