Wij geloven dat een doorgaande zoektocht naar balans in body, mind en health, de basis vormt voor persoonlijk welzijn. Een levenshouding waarbij jij bewust stuurt en richting geeft om stabiel, zelfbewust en met energy in het leven te staan.

Met verschillende vormen van begeleiding van onze docenten, trainers, coaches en therapeuten werken we met jou aan de juiste balans.

show more

Contact

Ratings

4.9
35 ratings, 7 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
16 days ago

Lisa

23 days ago

Top les!

2 months ago

Top les

About the Team

Een ruim aanbod van inspannende tot ontspannende groepslessen, stuk voor stuk kwalitatief, persoonlijk en met de juiste begeleiding die jij nodig hebt om je fysiek, mentaal en bewust, weer lekkerder te voelen. Voor ieder wat wils. Dit kan natuurlijk niet zonder onze fijne docenten en behandelaars/ trainers/ coaches. Heb jij ze al ontmoet?

Onze docenten zijn terug te vinden op het rooster over de 2 locaties in Utrecht.

Naast de fijne inspannende en ontspannende groepslessen verzorgen we ook graag de fysieke en mentale gezondheid. Dit door fysiotherapie, personal training, verschillende massages en een breed aanbod van coaching.

show more

Questions and Answers

Why should I visit BASE for Stability - Adelaarstraat?

https://baseforstability.nl/faq

What should I know of the first visit?

De locatie Adelaarstraat, bevindt zich in het pand van Touchée Dance Company. Je komt binnen in de foyer, begroet de baliemedewerker en mag je doorlopen naar je les. Je docent meld je aan voor de les.

https://baseforstability.nl/faq

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

https://baseforstability.nl/faq Voor het volgen van een les, neem je je eigen bidon en handdoek mee. Maak je gebruik van bolsters tijdens een yogales, zijn 2 kussenhoezen gewenst over de bolster te plaatsen voor je eigen veiligheid.

Andere materialen welke nodig zijn om de les te kunnen volgen worden verzorgd door ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bolsters, meditatie kussens, blokken, riemen, ballen, elastieken en dumbels.

Voor de pilates, BodyWork, yoga, barre lessen is het gebruik van schoeisel niet nodig. Voor de S.H.I.I.T lessen is het je eigen keuze of je gebruik wilt maken van schoenen. Alleen binnen schoenen zijn toegestaan in onze zalen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

https://baseforstability.nl/faq 4 uur voor aanvang les is je reservering online gratis te annuleren. Red je het binnen de tijd ook niet, meld je alsnog af en stuur ons zo nodig een mail naar info@baseforstability.nl

What else should I know of?

https://baseforstability.nl/faq De locatie bevindt zich in het pand van Touchée Dance Company, de ingang is via de voorzijde aan de Adelaarstraat. Je mag doorlopen naar de les.