Balansacademie Deurne

Balansacademie Deurne

Add to Favorites

Unfavorited heart

Share

share venue profile

About us

In 2017 is Balansacademie Deurne opgericht door Roos Jegerings, toen nog onder de naam PilatesNL. Na jarenlang actief te zijn geweest in de fitnesswereld als groepslesinstructeur was er behoefte aan meer diepgang, dit vond ze in Pilates. Later breidde dit uit naar Yoga, reiki en tal van activiteiten die het lichaam verbinden met je geest en je diepere bewustzijn om zo meer in balans te komen. Vandaar ook de naamsverandering. De lessen van Balansacademie Deurne worden gegeven op Derpsestraat 1 in Deurne. We hebben dagelijks Pilates en yogalessen in de ochtend en avond. De lessen die we in het aanbod hebben zijn: · pilatesmat · pilates rugfit · pilatesflex · Yin yoga · hatha yoga · zwangerschapspilates Daarnaast zijn er verschillende cursussen te volgen, waaronder flexibiliteit/mobiliteit, beginnerscursussen, nek- rug en bekkenfit, pilates na de zwangerschap, etc. Voor het volledige aanbod bekijk de website of de app. Ook bieden we reiki aan.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Derpsestraat 1 , 5751 KA Deurne

Reviews

rating

4.9

12 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Yvonne

a year ago

yvonne d


User headshot

Angela

a year ago

hele fijne lessen. Wel prijzig, maar de sfeer en de baat die ik bij de lessen heb maken erg veel goed.


User headshot

Marnelle

a year ago

gezellig


User headshot

Dianne

2 years ago

Dianne


Further helpful information

About the Team

Het team bestaat uit 4 personen. Roos Jegerings:alround pilates docent, yogadocent en reikibehandelaar. Martina Rooijakkers: docent Pilates Desiree Relou: docent Yin Yoga

Frequently Asked Questions

Bij Pilatesnl kun je niet alleen terecht voor wekelijkse groepslessen, maar is er ook een ruim aanbod in cursussen. Denk hierbij aan: Pilates voor beginners, Pilates Rugfit, Pilatesflex en Powerpilates. Ook wordt er zwangerschapspilates aangeboden.
Wanneer je voor het eerst komt, kun je je in Deurne melden bij de infobali, terwijl je in Helmond gewoon naar het fysiogedeelte op de eerste verdieping kunt komen.
Materialen zijn aanwezig. Zorg zelf voor makkelijk zittende kleding en een flesje water. Een eigen matje mag uiteraard ook altijd. De les wordt gegeven op blote voeten of sokken.
Pilates is een les die geschikt is voor jong en oud, man en vrouw, gevorderd of beginner. Iedereen kan op zijn niveau meedoen met de les. Laat je niet tegenhouden door je eigen waarheden als: ' ik ben te stijf' , of : ' ik kan dat niet' , iedereen kan Pilates doen....
Wanneer je onverhoopt niet kunt komen nadat je je aangemeld hebt, stuur mij dan even een mailtje op info@pilatesnl.nl, ik zal je dan vertellen wat je kunt doen.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here