Wij van Back to Basic vinden het leuk om mensen te enthousiasmeren om in groepsverband in de buitenlucht te sporten. Door samen te sporten motiveer je elkaar en ga je altijd een stapje verder dan alleen.

In 2014 zijn we daarom begonnen met het geven van bootcamptrainingen in Roelofarendsveen. Inmiddels geven we naast bootcamp ook HIIT training en houden we ons bezig met personal training en voedingsprogramma's. We streven ernaar om iedereen altijd op zijn eigen niveau steeds weer zijn fysieke grens op te laten zoeken. Of je doel nou is om af te vallen, conditie op te bouwen of gewoon lekker buiten te sporten, bij Back to Basic ben je op het juiste adres! Kom gerust een keer een proefles nemen!

show more

Contact

Ratings

4.8
35 ratings, 7 reviews
 • Room quality
  4.6
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.6
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
4 months ago

Top! goede sfeer en persoonlijke aandacht. enige kritiekpunt is de hygiëne, de matjes hadden moddervlekken en ik heb niet gezien of de attributen na de les schoongemaakt zijn door de trainer.

a year ago

Anoniem

a year ago

fantastisch!

About the Team

Wij zijn een club met enthousiaste trainers en fanatieke (en gezellige) sporters! We trainen op verschillende niveaus met verschillende trainers waardoor er een leuke mix ontstaat in verschillende trainingen die nooit hetzelfde zijn.

show more

Questions and Answers

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Nee, je hoeft geen eigen materiaal mee te nemen. Het enige wat we wel aanraden is een eigen bidon of flesje met water voor tijdens de training.

Heb je deze niet? Dan kun je er ook nog voor kiezen om een echte Back to Basic bidon (met je eigen naam) aan te schaffen voor slechts €5,-

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Tot één uur voor de training kun je je inschrijving annuleren. Wanneer je daarna nog annuleert betaal je je strip/inschrijfgeld.

What else should I know of?

Twijfel je? Neem een trainingsmaatje mee. Samen kom je altijd een stapje verder dan alleen!