Authentic Moves is een uniek bewegingsconcept met als doel fit en gezond leven. Wat ons uniek maakt is de combinatie tussen persoonlijk begeleide trainingen, gericht voedingsadvies en ondersteunende herstel fysiotherapie. We zijn een private gym, wat betekent dat je in alle rust lekker kunt sporten waarbij je je kunt focussen op jezelf. De ruimte kan worden ingedeeld in afzonderlijke cubes waardoor de nieuwe gezondheidsregels optimaal worden gewaarborgd.

We ontvangen je graag in onze stijlvolle vestiging op de Ginnekenweg 241 in Breda.

show more

Contact

Reviews

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

About the Team

Iedere trainer bij Authentic heeft zijn of haar specialiteit en passie. Samen met hem sport je in een rustige omgeving waar met focus en aandacht gewerkt wordt aan jouw persoonlijke doel. Onze personal trainers en fysiotherapeut werken nauw samen om er zo voor te zorgen dat je lichaam weer in optimale conditie komt of blijft als deze dat al is. We werken met een klein vast team waardoor de lijnen kort zijn en de kwaliteit van ons concept bewaakt wordt.

show more

Questions and Answers

Why should I visit AUTHENTIC STUDIO GYM?

Ons concept is zo gevarieerd dat geen enkele training hetzelfde is. Erg motiverend en nooit saai dus. De focus ligt op jou, je fit en gezond maken zodat je sterk in je lijf en in hoofd zit. De trainers werken samen met jou naar je doelstelling toe. Dit alles aangepast op jouw niveau en grenzen.

What should I know of the first visit?

Je neemt je eigen binnen-sportschoenen, bidon om te drinken en handdoek mee. Je komt omgekleed aan bij ons op de locatie.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Wil je frequent komen sporten bij ons? Dan raden we aan om i.v.m. hygiene je eigen bokshandschoenen bij ons aan te schaffen, zo ook een eigen Suspension trainer. Je trainer kan je hier meer informatie over verschaffen en in adviseren.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Neem in dit geval contact op met je trainer.

What else should I know of?

Stuur een mailtje of loop binnen mocht je vragen hebben. Je bent van harte welkom.