Yogaschool Ajna Tempel vind je in Heemskerk op een unieke locatie!

Al sinds 2014 is Ajna Tempel een bruisende yogaschool in Heemskerk. Gevestigd in een uniek gebouw, namelijk het Piet Blom gebouw (ook wel de oude gasservice). Een prachtige speelse ruimte met veel licht en uitzicht op een dakterras. Zodra je de ruimte binnen stapt ben je echt even weg van de dagelijkse bezigheden. Bezoekadres Heemskerk, Merel 415, 1965 GN Heemskerk

Je vindt er verschillende yogavormen zoals Vinyasa flow, Yin, Hatha en Mindful yoga. Daarnaast kun je ook lessen Live online volgen via Zoom en hebben we een platform met allemaal gefilmde lessen die je in je eigen tijd kunt volgen.

Op wat voor manier dan ook, bij Ajna Tempel vind je een moment voor jezelf! Heb je zin om te starten met yoga dan kun je een proefles boeken en regelmatig organiseren wij beginners workshops.

show more

Contact

Ratings

4.9
313 ratings, 63 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
11 days ago

Elisabeth Aardenburg

17 days ago

Fijne locatie met super docenten en creatieve lessen

2 months ago

Diana D.

About the Team

De yogaschool Ajna Tempel biedt graag een gevarieerd programma aan met dus ook verschillende docenten. Marloes Zonneveld is de eigenaresse van de Ajna Tempel Heemskerk. Met veel enthousiasme en motivatie heeft ze een inspirerende team neergezet.

Het docententeam staat voor je klaar om de fijne yogalessen te verzorgen! Maak uitgebreid kennis met alle docenten op de website.

Bezoekadres Heemskerk, Merel 415, 1965 GN Heemskerk

show more