Yoga, meditatie, pilates, mindfulness massages. Groepslessen of een individuele sessie voor persoonlijk maatwerk. Leefstijl coaching voor vragen over voeding, gewicht, gezondheid, beweging, energiebalans, mindset of ontspanning om vitaal in het leven te kunnen staan.

De lessen worden gegeven in de Health studio in het centrum van Rosmalen. Er is veel parkeergelegenheid in de omgeving. Met een blauwe kaart kun je 2 uur gratis parkeren.

Ben jij op zoek naar innerlijke balans, en flexibiliteit op fysiek en/of mentaal gebied of juist of zoek naar spier opbouwend om te investeren in een goede houding, beter evenwicht en stabiliteit. Voor groepslessen en individuele coaching.

show more

Contact

Ratings

4.8
55 ratings, 11 reviews
 • Room quality
  4.6
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
9 months ago

Was very nice, I felt very welcome, and the class was energetic and relax!

a year ago

***

2 years ago

I am very happy with Adele’s lessons.She is a very experienced Pilates instructor & explains difficult movements very well. I have to say it is a very intensive session and I feel very good after her sessions. She also asks if you have any health challenges & she takes it into consideration while asking you to do the exercise. Thank you Adele

About the Team

Healthstudio Adele is opgericht door Adele van der Hagen. Adele geeft sinds 1998 yogalessen in Rosmalen.

Momenteel 6 dagen per week van maandagochtend tot en met zaterdagochtend zijn wij open. Hier kunt u elke dag terecht yoga, pilates en body mind balance lessen en zwangerschapspilates in de ochtenden en/of avonden. In de healthstudio hangt een fijne rustige sfeer en er is veel persoonlijke aandacht. Elke les heeft zijn eigen structuur en dezelfde soort opbouw en cooling down. Na de les drinken we thee

Er is persoonlijke aandacht voor houdingen en bewegingen of andere aandachtspunten. En individuele coaching voor persoonlijke vragen om een vitaal en ontspannen in het leven te kunnen staan.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Adele?

6 dagen per week yoga en pilateslessen in ochtenden en/of avonden op verschillende locaties. Mogelijkheden om op andere dagen, lessen of locaties in te halen. Persoonlijke aandacht.

What should I know of the first visit?

Geef van te voren aan als je beperkingen, blessures of andere klachten hebt. Mocht een oefening niet goed voelen, dan krijg je een alternatieve of een eenvoudigere variatie.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Er zijn matjes, kussens en krukjes aanwezig. Neem zelf een handdoek mee om op je mat te leggen en eventueel een doek of dekentje om jezelf te beschermen tegen afkoeling tijdens de liggende eindontspanning.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Geef dit op tijd door via de site, mail of mobiel. Zodat je de les in kunt halen op een andere dag, tijd, les of locatie. Afhankelijk van welk soort abonnement je hebt en wat je nog open hebt staan is er ruimte om lessen in te halen.

What else should I know of?

Gemakkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen of sportkleding. De yoga en pilateslessen zijn op blote voeten, of eventueel bij koude voeten, sokken met iets van grip eronder zodat je niet te snel wegschuift op de mat. Eventueel kun je bij pilatesles ook sportschoenen aandoen bij delen van de les.