back to the price overview

Mindfulness, erkende 8-weekse training voor particulieren

Block card
395,00

Description

De mindfulness training De mindfulness training bestaat al ruim 30 jaar en de effectiviteit om stress te verminderen is wetenschappelijk bewezen. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2½ uur en één oefendag. Daarnaast oefen je thuis dagelijks 45 min. met behulp van audio opnames en een werkboek.

Mindfulness voor wie? De mindfulness training is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan meer rust en balans in deze hectische tijd. Bij stress of burn-out, piekeren en onrust. Ook bij stress-gerelateerde lichamelijke klachten is mindfulness effectief. Bij ernstige ziektes zoals kanker kan de mindfulness training erg ondersteunend zijn in een moeilijke en onzekere periode.

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding? Bij een zorgverzekering met aanvullende dekking heb je bij meerdere verzekeraars recht op vergoeding van de kosten van de mindfulness training . De training moet dan wel gegeven worden door een catagorie 1 trainer, geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN. Onze trainingen voldoen aan beide voorwaarden, zie hieronder. Daarnaast heb je een verwijzing van de huisarts of psycholoog nodig voor vergoeding.

Number of included units
1 unit
Valid from
1st booking
Duration of validity
3 months
Booking rules
-
Valid at
  • Life-Force Yoga & mindfulness
Included activities
-