back to the price overview

Yin Yoga XL Docent Opleiding 200 uur (Yoga Alliance)

Time card
2695,00

Description

De opleiding Deze Yin Yoga Teacher Training van 200 uur is gecertificeerd door Yoga Alliance en is ontwikkeld om jou voor te bereiden om een zelfstandige yogadocent te worden. Je verdiept je in de Yin Yoga en je wordt getraind om overal op de wereld te kunnen lesgeven.

De Yin Yoga XL Docent Opleiding 200 uur is toegankelijk voor alle yoganiveaus, ook voor beginners en leidt op tot een geregistreerd Yoga Teacher (RYT 200) bij Yoga Alliance.

Daarnaast biedt ze ook een optie voor diegenen die reeds een 100-urige Yin yoga opleiding hebben gevolgd om als aanvulling hierop 100 uur te volgen en hiermee een 200-urige opleiding te voltooien en het daarbij behorende RYT 200 certificaat bij Yoga Alliance te behalen.

Programma Deze opleiding geeft de mogelijkheid je te verdiepen in de wereld van Yin Yoga; de geschiedenis, principes en filosofieën, de menselijke anatomie, meridianen en chakra’s, pranayama en meditaties en de kunst van het lesgeven.

In deze Yin yoga XL 200 uur Docent Opleiding staan we stil bij de theoretische en praktische achtergronden van Yoga Nidra. Bovendien besteden we uitgebreid aandacht aan de toepassing van mindfulness en zoomen we in op de “Anatomie van de Mind”: We belichten ons gewaarzijn, ons bewustzijn en de werking van onze aandacht en onze wil.

Programma: – Principes van Yin yoga – Definiëring van Yin yoga – Filosofische achtergronden – Anatomie & fysiologie – De beoefening van Yin yoga – Functie en groepering van houdingen – Meridianen en chakra’s – Pranayama – Meditatie – Asana’s en aanpassingen – Lesopbouw – Persoonlijke beoefening – Lesgeven in de praktijjk – Mindfulness – Anatomie van de Mind – Yoga Nidra theorie en praktijk – Nada Yoga theorie en praktijk

Number of included units
Unlimited
Valid from
1st booking
Duration of validity
20 days
Booking rules
-
Valid at
  • Centrum Adhouna
Included activities
  • Marathon 108 zonnegroeten