terug naar het prijzenoverzicht

Onbeperkt Yoga

45,00 / maand
Minimale looptijd: 1 Maand
Onbeperkte deelnames

Beschrijvingen

Onbeperkt Yoga; 56€ per maand.

Zo vaak je wilt les, Live in de studio of gemakkelijk online vanuit huis, je tuin of op vakantie. Je krijgt onbeperkt lespunten per jaar deze zijn vrij in te plannen binnen het jaar. Je kunt wisselen tussen de lessen zo vaak je wilt, maar een vaste lesdag en tijd aanhouden mag ook natuurlijk. Inhalen is altijd mogelijk, je kunt je lessen eenvoudig inplannen via de online reserverings software.

Ook heb je volledig onbeperkt toegang tot onze bibliotheek met yoga videos.

Algemene Voorwaarden

**Het lesgeld wordt vooruit betaald middels automatisch incasso op de eerste werkdag van de maand.

** De overeenkomst is geldig voor onbepaalde tijd. Beëindigen van deze overeenkomst kan met in acht name van een opzegtermijn van 1 kalendermaand, mits de opzegging via de mail wordt gedaan voor de eerste van de maand met duidelijke vermelding van je naam.

**Mocht je onverhoopt een les missen, dan is het mogelijk deze in te halen tijdens een ander lesuur. Dit kun je zelf inplannen via je account in . Je mag zo vaak van les wisselen als je wilt, mits het rooster dit toestaat. Alle lessen (abonnement) dienen voor 31 December opgemaakt te zijn. Er kunnen geen punten meegenomen worden naar het volgende jaar. (voor een leskaart geldt dit niet)

**Er wordt geen lesgeld terugbetaald.

**Het lesgeld is berekend over 47 lesweken, de Studio sluit in de Carnavals vakantie, 3 weken bouwvak en tussen kerst en oud en nieuw. Op nationale feestdagen is de studio gesloten. Actuele sluitingsdata zijn te vinden in onze app Momoyoga en worden ieder jaar ruim op tijd gecommuniceerd aan de leden middels de nieuwsbrief.

**Studio Toermalijn is niet aansprakelijk in geval van; verlies, diefstal of vernieling van persoonlijke eigendommen.

** Studio Toermalijn is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel en daaruit voortvloeiende kosten ontstaan in of door de Yoga lessen.

Betalingsvoorwaarden en annuleringen

De eerste betaling wordt op 20-04-2024 in rekening gebracht. Daarna wordt het iedere 1 maand in rekening gebracht.
Als je het membership annuleert voor 19-04-2024 wordt het opgezegd op 19-05-2024.
Anders wordt het aan het eind van de looptijd automatisch verlengd met 1 maand.
Wanneer je je membership online koopt, kun je het online annuleren in de membership details. Wanneer je het membership rechtstreeks bij de sportlocatie hebt gekocht, moet je het schriftelijk annuleren bij de locatie zelf.
Door de aankoop te voltooien geef je aan dat je minstens 18 jaar bent.