Online afsluitingsceremonie

Online stream
Ajna Tempel
at 04/12/2022 09:30-11:00 o'clock (90 min)
Price: 0.00 €
Online registration is not possible

Prices

0.00 €Totaal ticket  

About

Afsluitingsceremonie

Wat hebben we een fijne tijd gehad in onze prachtige ruimte in het Piet Blom gebouw. We gaan de plek enorm missen en daarom heel fijn om samen de ruimte af te sluiten met een mooie ceremonie. Nog 1 keer samen verbinden op deze mooie plek.

Het eerste gedeelte (09:30-11:00 uur) is exclusief voor onze leden met een abonnement of strippenkaart. Hier kun je je gratis voor aanmelden. Draag makkelijk zittende kleding. We zullen geen yoga doen, maar wel zitten op een kussen (of stoel). Zorg dus dat je comfortabel bent. Verder hoef je niets mee te nemen.

Van 11:15-12:30 uur staat de deur open voor iedereen die nog even langs wilt komen. Aanmelden is niet nodig. Schoenen blijven in de kleedkamer. De thee staat klaar!

We zullen stil staan bij alle mooie lessen die we hebben mogen ontvangen. 'Lessen' in de breedste zin van het woord. Hoe dingen in onszelf van het donker naar het licht zijn gekomen, hoe we helderheid in onszelf hebben gevonden en diepe rust en ontspanning hebben kunnen ervaren. Dankbaar zijn voor wat is geweest, laten we de Tempel samen vieren!

Ik kijk er naar uit.

Liefs,

Marloes

show more

Online stream

There is an online stream available for this activity. To participate, take the following steps:

  • This studio uses Zoom as their online streaming provider. Download the according app to your laptop, tablet or smartphone
  • Access to the online livestream is available 15 minutes before the start of the activity. Simply go to "My bookings" and click on "Join online stream now" to be redirected to the corresponding page
  • With some streaming providers (e.g. Zoom) it is possible for participants to see each other. However, it is theoretically possible to deactivate the camera function. The name you enter when entering the online meeting room is displayed to other participants. However, you can always change your name (e.g. only the initials). Please note: Individual rules for online participation may apply for each class or venue.

Teacher

Marloes Zonneveld
MARLOES ZONNEVELD Hoi, ik ben Marloes, eigenaresse van de Ajna Tempel en houd mij graag bezig met verdieping in yoga en meditatie. In 2008 ben ik begonnen met het volgen van yogalessen bij Centrum Dagda. Al snel was 1x per week naar de les niet voldoende en ging ik thuis yoga beoefenen met behulp van dvd's. Dat voelde goed! Op verschillende plekken heb ik yogalessen gevolgd en is het echt een onderdeel van mijn leven geworden. In 2012 ben ik Zonnenyoga begonnen en in maart 2014 werd de Ajna Tempel geboren. Vol van vertrouwen breng ik samen met het Tempel-team de mensen graag enthousiast voor yoga over! Join the journey on the mat! In 2012 volgde ik de basisopleiding Hatha Yoga bij Pratyak Caitanya in Heemskerk en deed de opleiding bij de Blauwe Vlinder in Beverwijk. Momenteel blijf ik mij verdiepen in de verschillende Prana flow-modules van Shiva Rea. Daar ben ik mee in aanraking gekomen via Claudia van der Tier van Glow Yogastudio Haarlem. Ook heb ik de Yin yoga opleidingen gevolgd bij Yoga Moves met José de Groot en Anoshe Overington van Stillness in yoga. November 2015 volgde ik een 10 daagse Vipassanameditatie-cursus. Wat een eye-opener was dat! Een mooi nieuw puzzelstukje op mijn yoga en meditatie reis. Grote dank aan al deze inspirators :) Yoga en meditatie is voor mij het perfecte pakket. Het brengt energie waar nodig en tegelijkertijd ontspanning die zo ontzettend prettig voelt. Yoga geeft verdieping én eenvoud. Precies dat gevoel breng ik graag over in mijn lessen. Het is belangrijk om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam. Zoek de verbinding! Marloes (1983) is geboren in Heemskerk, opgegroeid in Beverwijk en woont met haar vriend Jordi in Den Haag.

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 2 uur voor aanvang.