The Art of Self-Love

Yogaschool Noord
Starts on Saturday, 16/04/2022 - 2 units
Address: 24 Plotterstraat, 1033 RX Amsterdam
Price: 0.00 €

About

The Art of Self-LoveVerlang jij erna jezelf met helderheid te zien? Een diepe verbinding met jezelf en de wereld om je heen aan te gaan? Ben je moe van de belemmerende krachten die maken dat je niet in je hoogste potentieel gaat staan – maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is deze workshop voor jou!

In dit weekend retreat zullen we dieper in het emotionele lichaam duiken en onderzoeken welke facetten ons in de weg staan om liefde toe te laten. We zullen werken met de met de meest onderdrukte en geïsoleerde delen van onszelf en ontdekken dat hierin juist ons ‘inner gold’ en onze individuele giften verscholen liggen.

Middels Self-knowledge exercises, Levens coachings, Actieve meditaties, Emotional and Inner child work, tantra rituelen en Rebirthing, zul je de sleutels ontvangen om je leven op een praktische en blijvende wijze te transformeren en bekrachtigen. En de vrijheid en intimiteit te vinden die we wezenlijk verlangen.

Een pad van liefde

Liefde is niet een energie die we na hoeven te streven. Liefde is geen bestemming waar we waardig voor hoeven te zijn. Liefde is onze natuurlijke staat. Toch paradoxaal genoeg, zijn we dit vaak vergeten en hebben we op diverse fronten een afscheiding gecreëerd.

Binnen deze training zullen we bekijken wat ons in de weg staat om liefde te ontvangen. Het is een ‘diepe duik’ in je onderbewuste waarin beperkende geloofsovertuigingen uitgedaagd zullen worden, gestagneerde emoties los gelaten zullen worden, en er ruimte opent voor een nieuw constructief, liefhebbend perspectief op jezelf en het leven. Stukje bij beetje zullen we gaan openstaan voor de mogelijkheid dat alles wat ik ooit gewild heb – liefde, vreugde, vrijheid, vrede, waarheid – al binnen in me is.

Inhoud van de workshop

De reis zal er een zijn waarbij we hoofd en hart, lichaam en geest, spiritualiteit en seksualiteit, verenigen. We zullen diverse teachings en meditatie technieken verkennen om gevoelens van schuld, schaamte en angst los te laten die ons in de weg staan in ons volledige potentieel te staan en onze giften met de wereld te delen.

We zullen alleen werken, met partners en in het groepsveld. De focus zal uitgaan naar heling, Self-empowerment en het weer leren luisteren naar de intelligentie van je systeem.

Je kunt de volgende oefeningen verwachten: Life coaching and healing Osho dynamische meditatie ‘Emotional release’ technieken Vergevingsritueel Hart ceremonie Inner child work Lichaamsbewustzijn Interactieve oefeningen om met bewustzijn je grenzen te leren herkennen

Dit weekend retreat is voor jou als je:

  • Een persoonlijke verkenning wilt naar vrijheid en verlichting
  • Oude patronen en gedachten los wilt laten die je weerhouden werkelijk in je kracht te staan
  • Op een authentieke manier wilt verbinden met het leven, jezelf en anderen
  • Wilt ontdekken wie of wat je bent in de essentie

Gun jezelf deze reis en zeg volmondig JA tegen jezelf! JA te zeggen tegen alle facetten van het leven!!

Over Lotte

Lotte heeft een gegronde achtergrond in yoga, boeddhisme, non-dualiteit, psychosomatisch werk en tantra. Voor haar zijn al deze paden een middel om te onderzoeken wie of wat we werkelijk zijn. De intentie dat iedereen het recht heeft zijn hoogste potentieel te kennen en zich vrij te voelen, drijft haar.

www.soul-motion.nl

Informatie

De workshop duurt 2 dagen

Taal: Nederlands

Advies: Kamp je met acute psychische klachten of instabiliteit en weet je niet of deze workshop geschikt is voor jou? Stuur dan een mail naar info@yogaschoolnoord.nl.

show more

Trainer

Lotte Ritzer
Als ik kijk naar het verloop van mijn leven dan is het geen verassing dat yoga er zo'n belangrijk onderdeel van uit maakt. Altijd heb ik al een grote aantrekkingskracht gehad tot oosterse filosofieën. Ook was ik zoekende naar wijzen om de werking van mijn geest, emoties en lichaam beter te leren begrijpen. Toen ik tijdens een van mijn vele reizen naar Azië in aanraking kwam met yoga, wist ik meteen dat dit 'middel' van onschatbare waarde voor mij was. In de daarop volgende periode ging ik meer en meer aan yoga doen en ontdekte het diepe, helende, energetische effect. Het hielp me om de ‘geest’ tot rust te brengen, opnieuw te verbinden met mijn eigen lichaam. En bleek een belangrijk middel voor zelfreflectie. Inmiddels is yoga een manier van leven voor me geworden. En ben ik dankbaar en verheugd dat wat ik geleerd heb ook met anderen mag delen. In 2012 ben ik naar India afgereisd, waar ik een vinyasa / ashtanga teacher training heb afgerond. Om de balans te vinden tussen kracht en zachtheid, ben ik daarnaast in 2014 begonnen aan een vervolgopleiding in Yin yoga. In al mijn lessen ligt de focus op mindfulness. Op het naar binnen keren van de aandacht, met als doel even uit je hoofd en in contact met je lichaam te komen. Ik nodig je van harte uit om deze reis samen met mij te komen maken!

Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.16/04/202213:30 - 19:30 24 Plotterstraat, 1033 RX AmsterdamLotte Ritzer
2.17/04/202213:30 - 19:30 24 Plotterstraat, 1033 RX AmsterdamLotte Ritzer

Cancellation conditions

https://www.yogaschoolnoord.nl/info/algemene-voorwaarden/ 15. Annulering deelname Workshop