Mini Retreat Ontspannen in Spannende tijden

Yogasite
at 26/09/2021 10:00-15:30 o'clock (330 min)
Address: Dr. Struyckenstraat 165, 4812 BC Breda
Price: from 65.00 €

Prices

65.00 €Masterclass Ontspannen in Spannende tijden - leden ticket  
75.00 €Masterclass Ontspannen in Spannende tijden  

About

Ontspannen leven en werken. Wie wil dat nou niet? En dat soms best een uitdaging. Je ervaart misschien onzekerheden en angsten voor de toekomst. Of veel spanning (misschien wel in je lichaam) en onrustige gedachtes. Ervaringen die je eigenlijk liever anders zou willen zien. Hoe lekker is dan een ontspannen dagje voor jezelf met een vleugje yoga en mijmeren met gelijkgestemden over ontspannen leven en werken?

De ingrediënten van deze ontspannen dag We starten de dag met een heerlijke yogales (met een tikkeltje yang en een tikkeltje yin) door onze yogadocent Natasja. De les is geschikt voor beginnende en ervaren yogi’s en is in het Nederlands. Na een korte pauze gaan we met elkaar mijmeren over ontspannen leven in spannende tijden.

We noemen het mijmeren, omdat je niets gaat leren en ook geen tips krijgt. Je leest het goed: níets. Niks dus. Deze dag is dan ook niet geschikt voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe methode, techniek of stappenplan om met spannende tijden om te gaan. Het enige wat je nodig hebt is een vorm van nieuwsgierigheid. De bereidheid om eens op een andere manier naar jouw ervaringen te kijken.

Tipje van de sluier: de 3 principes Tijdens deze dag gebruiken we de 3 principes (beter bekend als The Three Principles van Sydney Banks) als uitgangspunt. Deze principes leggen alleen maar uit hoe het menselijk systeem werkt. Hoe ervaringen (bijvoorbeeld van onrust, angst en onzekerheid) gecreëerd worden.

“Ik vond het zo’n verademing en tegelijkertijd ook zo raar dat dit paradigma geen methode is. Ik ging mij er verder in verdiepen. Met ontspanning en rust tot gevolg. Einde zoektocht!”, aldus Natasja. Ondertussen mag Natasja zich naast gediplomeerd yogadocent ook een gecertificeerd 3 Principles Facilitator noemen en volgt zij regelmatig opleidingen bij Amerikaanse Three Principles Coaches.

Mogelijke bijwerkingen na inzichten in de 3 principes: - makkelijker leven en werken - een helder hoofd - minder stress - meer tijd - niets en toch is alles anders Deze workshop is inclusief koffie, thee en een (vegetarische) soep.

De kosten bedragen: - voor leden (met een lopend abonnement of actieve strippenkaart): € 65,- - voor niet-leden: € 75,-

show more

Teacher

Natasja Hoogenboom
NL: “Het gaat er niet om hoe de houding eruit ziet, het gaat er om wat de houding voor je doet.” Yoga betekent voor Natasja dan ook meer dan bewegen, ontspannen en met een helder hoofd thuiskomen. “Yoga is mijn managementopleiding. De yogamat fungeert als spiegel voor hoe ik met alles omga. Houdingen die ik op de yogamat ingewikkeld vind, zijn een metafoor voor complexe zaken die ik bijvoorbeeld ook als ondernemer tegenkom. Yoga leert mij doorademen in álle situaties en versterkt mijn intuïtie.” Natasja heeft in 2013 de 200 uur Yoga Alliance Teacher Training afgerond met Robert Boustany, Neva Ingalls en Dorinda Farver. En in 2015 de eerste module van de Yin Yoga Teacher Training van Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. Daarnaast volgde ze (en volgt ze nog steeds graag) geregeld workshops, zoals bij Sarah Powers, David Swenson, Tara Stiles en Veda Ela.

Cancellation conditions

Cancel online anytime through Eversports.