Zomer mini Retreat ~ Straal

Ajna Tempel
at 04/07/2021 13:30-17:30 o'clock (240 min)
Address: Pomonaplein 49a, 2564XS Den Haag
Price: 55.00 €

Prices

55.00 €Totaal ticket Mini Retreat Blossom  

About

 • Zomer Mini Retreat
 • ~ Straal ~

Welke self-care practices helpen je vitaal, gezond en in balans te voelen? Dat verschilt van seizoen tot seizoen. Hoe meer we in met de flow van de seizoenen meebewegen, hoe meer flow en balans we in onszelf zullen voelen. We zijn immers onderdeel van de natuur!

Op zondag 4 juli nodigen we je uit je onder te dompelen in het warme, intieme retraitegevoel en vooral: de zomer spirit. Dit is een middag helemaal voor jou, die volledig in het teken staat van jouw vitaliteit in dit seizoen. En die vitaliteit is in de zomer volop te ervaren in de natuur: de zon staat in haar kracht en straalt haar warme licht in overvloed. En dat kan jij ook! Laat je inspireren door deze piek in energie en vitaliteit, en verbind je met jouw innerlijke kracht, creatieve expressie en ‘joie de vivre’. ​ Je bent van harte welkom tijdens deze middag gevuld met self-care practices, volledig afgestemd op de lente, zodat ook jij kan blossomen dit seizoen!

In deze ontspannen mini-retraite flowen we de zomer in met Stråla en Yin yoga – afgestemd op het hart, hét orgaan dat in lijn staat met de vreugde, warmte en overvloed die de zomer symboliseren. Leuk om te weten: Stråla betekent ‘lichtstraal’ in het Zweeds, een ideale yogavorm dus om jezelf te verbinden met de lichtheid en speelsheid die in ons allen huist. We vullen deze fysieke practice aan met training voor de mind in de vorm van meditatie en reflectie (journaling). Voor dit laatste is de zomer een mooie timing. In dit seizoen komt immers de gehele natuur optimaal tot leven met een symfonie aan kleuren, geuren en klanken. En hoe mooi is het als wij ook bewust stil staan bij wat we meer kleur willen geven in ons leven? Wat is ervoor nodig om je dit seizoen net zo vitaal, stralend en overvloedig te voelen als de zon? Tenslotte gebruiken we de wijsheid van Ayurveda – een gezondheidsleer uit India – om te onderzoeken welke type voeding ons lichaam het best ondersteunt en energie geeft tijdens de warme zomermaanden.

Yogadocente Melanie Fissendjidis begeleid deze mini-retreat. Zij is co-founder van 4 Seasons Retreats, waarmee ze – samen met outdoor lifecoach Marjolein de Ridder – 1-daagse seizoensretraites organiseert midden in de natuur. Dus wil je meer verdieping na deze mini retreat, dan kun je een volle retraitedag reserveren via hun website.

Programma bestaat uit:

 • Opening met welkom, meditatie & introductie zomerseizoen
 • Stråla yoga
 • Yin Yoga
 • Gezond lekkers tijdens de pauze
 • Ayurveda & Zomer
 • Journaling
 • Afsluiting met meditatie -

Zomer Mini Retreat

 • Locatie: Ajna Tempel Den Haag
 • Wanneer? Zondag 4 juli
 • Tijd: 13.30-17.30 uur
 • Kosten: 55 euro* Docent: Melanie Fissendjidis
 • Inclusief: Thee, snacks, yin yoga, Strala Yoga, meditatie, journaling, cadeau.
show more

Teacher

Melanie Fissendjidis
Hoi! Ik ben Melanie, founder van SOL – Yoga with Melanie & 4 Seasons Retreats, en een gecertificeerd Yin yoga en Stråla yoga docente. Wat ik het liefst doe? Jou (opnieuw) helpen verbinden met die plek van diepe rust en lichtheid in jezelf, door middel van yoga, meditatie, mindfulness, Ayurveda, aromatherapie en akoestische gitaar tunes. Laat je meevoeren in mijn ontspannen en speelse yogalessen, en land in de meest warme thuis die je je kan voorstellen: jezelf. ​ In mijn lessen is het intunen met jezelf essentieel. Onderzoek hoe je steeds vollediger sensaties in je lichaam kan voelen en herkennen, ontdek wat je nodig hebt en laat beweging van daaruit op een natuurlijke wijze ontstaan. Bewegen op een intuïtieve manier die voor jou goed en ondersteunend voelt: daar gaat het om. Zo wordt yoga speels, licht en een unieke expressie van jou in elk willekeurig moment. Want wie zegt dat een yoga pose op één specifieke manier moet? Of yoga altijd serieus moet zijn? ​ Laat je meevoeren op dit innerlijke avontuur naar die plek van diepe rust en lichtheid in jou, zodat je die warme zonnestralen in jou weer kan delen met de rest van de wereld. Je bent ontzettend welkom in mijn Yin & Flow lessen of mini-retreats; ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! Liefs, Melanie

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 6 uur voor aanvang.