Workshop: Yin yoga XL + massage

NovaStrada
at 01/03/2022 11:00-13:00 o'clock (120 min)
Address: Vlasveen 34, 9301 PT Roden
Price: 32.50 €
Workshop is fully booked

Prices

32.50 €Workshop: Yin Yoga XL + Massage  

About

Geef jezelf een boost met deze heerlijke lange les waar je wordt ondergedompeld in de yin yoga met liefdevolle aanrakingen. Echt een cadeautje voor jezelf fysiek en mentaal!

Yoga massage is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest een geheel zijn. Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door emoties en stress en vice versa. Yoga massage laat de energie weer door het lichaam stromen. De yoga strekkingen maken de spieren en gewrichten soepel en sterk, brengen energiebanen beter in balans, werken aardend en geeft en gevoel van innerlijke rust en meer ruimte in het lichaam. Het activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem en verbeterd de algehele vitaliteit.

Ter afsluiting krijg je een heerlijke biologische wintersoep met broodjes en kruidenboter. Als je de dynamische les van Lisa voorafgaande aan de workshop boekt dan heb je een Mini-retraite Yogaochtend !

Wil je de naderen lente lekker ontspannen en vol energie in gaan? Geef je dan nu op er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!

show more

Teacher

Lisa
Tijdens mijn eerste echte yogaretraite in Thailand in 2006 werd mijn passie voor yoga geboren. Sindsdien volgden er lessen, workshops en retraites in binnen-en buitenland. Op Bali heb ik een Yoga Teacher Training (RYT-200) gevolgd en ben ik een geregistreerde yoga docent bij de Yoga Alliance. Daarnaast heb ik de 3-jarige yogaopleiding bij Ron van der Post afgerond. In de yoga ben je nooit uitgeleerd, het blijft altijd enorm interessant en er is altijd meer verdieping mogelijk. Nog steeds volg ik regelmatige workshops, lessen en ga ik naar retraites om verdieping te blijven zoeken. Mijn lessen zijn actief, uitdagend en dynamisch. Ik zal je laten voelen dat je fysiek meer kan dan je denkt, waardoor je uiteindelijk ook merkt dat dit effect heeft op het mentale aspect. Je wordt sterker fysiek en mentaal!

Cancellation conditions

Je kan tot 1 week voor aanvang van de workshop kosteloos annuleren. Hierna vervalt de inleg. Mocht er toch iets tussenkomen dan kan je de workshop eventueel overdragen aan iemand anders.