Sound & Breathwork met Valerie en Sophie

Yoga Studio Kokos
at 03/06/2022 19:30-21:30 o'clock (120 min)
Address: Breestraat 95-2, 1941 EG Beverwijk
Price: 30.00 €
Online registration is not possible

Prices

30.00 €Single ticket  

About

Tijdens deze avond krijg je de mogelijkheid om dieper te gaan reizen in je onderbewustzijn. We combineren ademwerk, meditatie, energiewerk, muziek en sound om je door alle lagen van je bewustzijn in lichaam, geest en ziel te leiden.

Bewust verbonden ademhalen is een intens proces dat aan de fysieke vorm voorbij gaat, je krijgt toegang tot het onderbewustzijn waar mentale en emotionele trauma's liggen opgeslagen. Je wordt uitgenodigd uit je comfortzone te komen. Hiermee doorbreken we de ademhalingspatronen en door meer zuurstof tot je te nemen, kun je de overvloed van het leven inademen. Op deze wijze kunnen deze trauma's een plek krijgen, kunnen we voorbij onze vroegere grenzen gaan en een kalmer bewustzijn gaan ervaren.

De sessies zijn een diepgaande verkenning van het diepere Zelf. Een opening of verdieping van jouw spirituele pad.

Eet ten minste 2 uur voor de sessie niet, omdat een volle maag de ademhaling kan belemmeren.

De gebruikte methoden zijn intensief maar gezond en veilig. Er zijn echter enkele gezondheidsbeperkingen van toepassing: als je hartproblemen of een zeer hoge bloeddruk hebt, als je zwanger bent, of als je epilepsie hebt of een voorgeschiedenis van ernstige angst of psychose, kan diep en intens ademen soms nadelige effecten hebben.

Als je in (redelijk) goede gezondheid verkeert, kun je je vrij voelen om je innerlijke reis volledig te verkennen.

Ticket: €30 Docent: Valerie & Sophie Meeuwissen

show more

Cancellation conditions

Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor aanvang.