Workshop: Transformational Breath

Yogapoint Leidsche Rijn & Vleuten
at 11/12/2022 13:00-15:30 o'clock (150 min)
City: Strijkviertel 26, 3454 PM de Meern
Price: 35.00 €
Online registration is not possible

Prices

35.00 €Single ticket  

About

TRANSFORMATIONAL BREATHWORK

Ademhalen is leven. Het is eerste wat we doen als we geboren worden en het laatste wat we doen voordat we doodgaan. De adem is altijd bij ons en slaat alles op wat we meemaken; je angsten, je geluk, je patronen en je emoties. Deze ervaringen kunnen je blokkeren op zowel fysiek, mentaal-emotioneel als spiritueel niveau.

Tijdens deze transformational breathing sessie gaan we blokkades bevrijden en opruimen. Laagje voor laagje laten we de stagnerende energie los en maken we ruimte voor jou. We gaan ruimte maken voor wat er is en voor (oude) emoties, herinneringen en gedachten die nog opgeslagen liggen. We maken er ruimte in plaats van het weg te drukken.

We doen dit door een verbonden ademhaling waarbij de in adem korter is dan de uitadem. Op deze manier voorzien we ons lichaam op een andere manier van zuurstof wat voor fysieke, mentale en spirituele effecten zorgt. Ondersteunt door muziek en geholpen door beweging.

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die het zelfhelend vermogen van de adem wilt ervaren. Voor iedereen die klaar is om op te ruimen en nieuwsgierig is naar wat het lichaam te vertellen heeft.

show more

Teacher

Carlijn
Na een moeilijke periode in mijn studententijd, werd mij yoga geadviseerd. Na jaren hockey te hebben gespeeld was ik eerst een beetje sceptisch: is dit wel uitdagend genoeg voor mij? Dat was het zéker en véél meer. De houdingen (asanas) vragen om rust, balans en focus. Al gauw verminderde bij mij de stress en hervond ik mijn balans, rust en zag ik de speelsheid van het leven weer. Na wat jaren yoga te beoefenen raakte ik steeds meer gefascineerd en al gauw wilde ik graag meer leren over de filosofie achter yoga. Mijn 200 RYT Vinyasa diploma heb ik behaald bij De Nieuwe Yogaschool aan de Johan Noorloos Academie in Amsterdam. Zo begon mijn yoga avontuur! Na de 200 RYT opleiding volgden meerdere opleidingen & workshops o.a. Yin & Meridianen, Yoga Nidra en Pranayama. Met veel passie volg ik het Mysore programma bij YogaPoint om zo mijn eigen practice te verdiepen. Yoga helpt mij mijn intuïtie en hart te volgen. Elke yoga les is anders en zo is elke dag in het leven is anders. De lessen die ik leer op de mat, neem ik mee in het dagelijks leven. Ik ben yoga docent geworden vanuit de sterke overtuiging om anderen (jong en oud) te helpen met het verkrijgen van een happy, healthy body & mind. Liefs, Carlijn

Cancellation conditions

Na reserveren is restitutie niet mogelijk. Je kunt wel een andere workshop kiezen.