Yoga, cacao en microdosis psilocybine ceremonie 07-01-2023

Yogaschool Noord
at 07/01/2023 12:30-15:30 o'clock (180 min)
Address: Nachtegaalstraat 157 Zonzaal, 1021 EZ Amsterdam
Price: 65.00 €

Prices

65.00 €Workshop 65 euro  

About

Yoga + cacao + microdosis psilocybine Een ceremonie om je mind, hart en lichaam te verbinden

Cacao + yoga + microdosis ceremonie is een bijzondere manier om de dag gezamenlijk mee te starten. De combinatie kan jouw yoga-ervaring op een krachtige wijze verdiepen. Microdoseren van psilocybine is een veilige methode voor het versterken van een open en positieve levenshouding. De intentie is niet om te gaan trippen we nemen een microdosis. Psylocibine kan verschillende voordelen bieden zoals meer creativiteit, flow en zelf-reflectie ervaren.

Cacao heeft meerdere positieve effecten op je gezondheid. Zo kan het je focus en creativiteit versterken maar ook verdieping in je mediatie- en yogabeoefening brengen.

Traditionele Hatha Yoga is een eeuwenoude Tantra techniek om het lichaam zacht en bewust te maken. Zodat je jezelf in totaliteit kunt voelen en omarmen. Precies zoals het is van moment tot moment.

Inhoud van de workshop:

In een veilige en comfortabele setting starten we samen in een kring. We maken kennis met elkaar en delen onze persoonlijke intenties voor het ritueel. We eten een home made chocolaatje met daarin een microdosis (MD) en gaan dan een begeleide meditatie in. Vanuit de stilte brengen we het lichaam zacht en vloeiend in beweging. De gewrichten worden warm en soepel en de adem geactiveerd. Hierdoor kan je dieper en intenser te werk gaan en het effect van de asana’s op fysiek, mentaal en emotioneel vlak waarnemen. Precies zoals het is. Zonder oordeel zonder mening zonder ambities. Dat is de uitnodiging. Jij bepaalt zelf de intensiteit van je reis.

We sluiten af in een kring. Dan is er gelegenheid voor wie wil om ervaring te delen. Je vertrekt met een fris gemoed, stevig verankerd in jouw lijf. Klaar voor een nieuwe dag.

Wat leer je:

Je maakt kennis of verdiept jouw ervaring met de combinatie van cacao + md + yoga en wat dat voor jou kan betekenen onder begeleiding van een ervaren docent Je leert te ontspannen en het lichaam te openen middels ademwerk, klassieke yoga houdingen en visualisatie waardoor je meer flow in je yogabeoefening kunt ervaren De flow maakt het vervolgens mogelijk om naast de aangename ook de onaangename sensaties die in je hart, mind en lichaam afspelen zonder oordeel waar te nemen

Deze workshop is voor mensen die:

  • - spanning en weerstand ervaren en op zoek zijn naar ontspanning en zachtheid
  • - meer flow willen ervaren op de mat en in het dagelijks leven
  • - verdieping zoeken van de eigen yoga-beoefening
  • - veel tijd alleen spenderen en behoefte hebben aan een gedragen ervaring waarin je je verbonden voelt en je eigen unieke zelf kunt zijn
  • - soms een kloof tussen hoofd, hart en handelen ervaren

De docent:

Sunyoung is traditioneel Hatha yoga docent en kunstenaar. Gedreven door nieuwsgierigheid en verlangen naar schoonheid doet zij wat ze het liefste doet: reizen, onderzoek en het verbinden van verschillende werelden, zoals Azië en Nederland, kunst en yoga. Bij Hathaleraar Martijn Hoogstra studeert Sunyoung de Hatha als een Tantra techniek waarin het lichaam, inclusief de adem, het hart en de verbeelding, als instrument worden gebruikt om tot zelfinzicht te komen en de creatieve energie kunnen bevrijden. In haar lessen staan de ontwikkeling van aandacht en gevoeligheid centraal en komen naast klassieke houdingen ook verschillende Tantrische technieken aan bod.

Prijs: €65

Contra indicaties: zwanger, manisch depressief.

show more

Trainer

Sunyoung Glebbeek
Sunyoung Glebbeek, is traditioneel Hatha Yoga docent en kunstenaar afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie. Op haar naam staat een indrukwekkende lijst van veel projecten en activiteiten. Haar kunstzinnige projecten, sculpturen, visuele uitingen, krijgen nog meer inhoud door de yoga intenties hieraan mee te geven. Haar yogalessen worden verrijkt met haar creatieve en kunstzinnige talenten die het hart aanraken.Sunyoung houdt van reizen en het verbinden van de Aziatische wereld en Nederland, zoals zij Kunst en Yoga verbindt. Observaties en visualisaties. “Waar in de kunst het doek of de film het medium is, is het in de yoga het lichaam.” Verandering ontstaat als je met behulp van yoga een reis naar binnen kunt maken waardoor de ruimte ontstaat om jezelf en de wereld buiten je met nieuwe blik te ontvangen. Lessen bij deze inhoudelijke en professionele docente dagen je uit om net even dieper in een houding te gaan en om asana’s aan te nemen waarvan je niet wist dat je het kon. De lessen zijn pittig maar kunnen op je eigen niveau gevolgd worden. Na een aantal maanden zul je merken dat je soepeler wordt in je lichaam en in je geest. Voor wie van mantra’s houdt is dit ook een fijne docente want met haar harmonium, die ze af en toe meeneemt, laat ze je kennismaken met de klanken van India.

Cancellation conditions

https://www.yogaschoolnoord.nl/info/algemene-voorwaarden/ 15. Annulering deelname Workshop We doen niet aan restituties, wel kun je je kaartje aan iemand anders doorgeven in je omgeving. Geef ons dan de naam, achternaam en emailadres van diegene door. Voor verdere vragen kun je mailen naar info@yogaschoolnoord.nl.