Restorative & Yoga Nidra XL + live music

Rumah Yoga
at 27/11/2020 19:30-21:30 o'clock (120 min)
Address: Distelweg 74c, 1031 HH Amsterdam
Price: 25.00 €

Prices

25.00 €Ticket voor vr. 30-10-2020, 19:30 - 21:30  
25.00 €Ticket voor vr. 27-11-2020, 19:30 - 21:30  

About

Het grootste deel van ons leven zijn we in beweging, actief en ondernemend...

Met Restorative Yoga kunnen we de balans terugvinden, door vriendelijke vrije beweging en het niks hoeven doen, simpelweg ontspannen en stil zijn. Hierdoor ontstaat er ruimte om onze binnenwereld te ontdekken, waar ook niks stil is, onze geest altijd veranderlijk. Door ontspannen yoga houdingen blijven we met wat is, kalmeert het zenuwstelsel en laat spanning als vanzelf los. 

Restorative Yoga is een yogavorm waarbij je ondersteund wordt in de houding en je lichaam als het ware gedragen wordt. Door oefeningen met de adem en visualisaties komen we dieper in ontspanning en verruimen onze geest. We sluiten af met Yoga Nidra, de yoga van slaap, zodat dat we volledig opgeladen en hersteld de nieuwe maand tegemoet gaan. De hele sessie wordt begeleid door zachte live-muziek.

Door wie? De les wordt gegeven door Kim Lapperre, psycholoog, yoga docent en in opleiding tot yoga therapeut & Ilse Voorhorst.

Voor wie? -Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, graag van tevoren aangeven of je blessures hebt of andere omstandigheden mogelijk van invloed zijn op je beoefening.  -Deze workshop is gebaseerd op een yoga therapeutische manier van bewegen.

Graag tot dan, in de prachtige ruime ruimte van Rumah.

I.v.m. corona-maatregelen vragen we je om bij binnenkomst en tussendoor je handen te desinfecteren, voldoende afstand te houden en je eigen yogamat en props mee te nemen.

show more

Trainer

Kim

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.