Mobility

G-safe&fit!
at 14/08/2022 09:00-10:00 o'clock (60 min)
Address: Op de Vey 47, 6165 CB Geleen
Price: 9.50 €
Online registration is not possible

Prices

9.50 €Single ticket  

About

Het programma G-Mobility! is ontwikkeld vanuit de fysiotherapie om het gebruik van je lichaam te optimaliseren.

Bij G-Mobility! ligt de nadruk op het rekken van de spieren en op mobiliteit behouden en verbeteren van de gewrichten. Je hebt baat bij dit programma als je wilt werken aan je flexibiliteit en daarmee lekkerder in je vel zitten. Maar het is ook bij uitstek geschikt als je last het van een blessure of andere beperking. De inhoud van iedere les wordt afgestemd op het niveau en eventuele beperkingen van de deelnemers. Door deze individuele aandacht en afstemming doet iedereen oefeningen die voor hem of haar geschikt zijn.

Voor de G-Mobilty! geldt dat geen enkele les hetzelfde is. Je lichaam zal hierdoor niet wennen aan vaste patronen, waardoor het effect van de oefeningen niet vermindert als je langer met het programma bezig bent.

Het rooster is zodanig samengesteld dat de G-Mobility! voorafgaand aan de G-Fit! les wordt gegeven. Je kunt het dus altijd combineren met de intensievere training van G-Fit!. Dit is een zeer waardevolle aanvulling voor mensen die houden van intensieve training en hun lichaam hierbij flexibel en blessurevrij willen houden

show more

Trainer

Gabriël

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.