Sisterhood & Self Love Retreat

Yogaplace
Starts on Thursday, 29/09/2022 - 4 units
Address: . ., . Belfeld
Price: from 695.00 €

Prices

695.00 €4-daags All Inclusive Retreat  
795.00 €4-daags All inclusive retreat eenpersoonskamer  

About

Sadhya & Manon nemen je mee op een reis vol zelfliefde, transformatie, verbinding, diepgang en sisterhood.

4 dagen lang diepe verzorging voor je body, mind, heart & soul

Herken jij een van deze onderstaande thema's in jouw leven?

| Je gaat regelmatig over je eigen grenzen heen, het is makkelijker om voor een ander te zorgen dan goed naar jezelf te luisteren.

| Je besteedt te veel tijd in je hoofd en niet genoeg in je lichaam en je hart. Je laat je leiden door je gedachtes en bent hierdoor niet echt in het moment.

| Je luistert niet goed naar de signalen van je lichaam. Dit resulteert in allerlei klachten zoals: slecht slapen, altijd maar doorgaan, ziek worden, te weinig energie overhouden en te veel doen.

| Je hebt het gevoel dat je eigenlijk iets anders met je leven wilt. Je voelt je niet helemaal gelukkig. Je hebt een onbestemd gevoel omdat je ergens wel weet dat er meer moet zijn.

| Je hebt niet genoeg energie en ervaart geen flow in je leven. Je mist de daadkracht om het echt anders te gaan doen. Je voelt je niet in connectie met de universele levensenergie.

| Dezelfde denkpatronen blijven zich maar herhalen. Het lukt je niet om die innerlijke stem te veranderen of op te houden met naar je eigen kritiek te luisteren.

| Je zorgt niet goed genoeg voor je lichaam. Je ontspant te weinig, waardoor je stress ervaart. Je beweegt niet genoeg, waardoor je vast gaat zitten in je lijf.

Het Sisterhood & Self Love 4-daags Retreat is de ideale plek om hier verandering in te brengen en een nieuwe start te maken met jouw ware leven, vanuit zelfliefde en dankbaarheid.

https://truemagicretreats.nl/weekend-retreats/


Het programma wordt door Sadhya & Manon volledig afgestemd op de deelnemers. Iedereen krijgt de begeleiding die zij of hij nodig heeft voor diepe transformatie. Binnen het retreat bieden we onder andere de volgende thema's aan:

YOGA | Verdiepende dynamische en easyflow yoga sessies om te leren luisteren en contact te komen met je lichaam

MEDITATIE & ONTSPANNING | Inzicht meditaties helpen je verder in je persoonlijke en spirituele groei. Authentieke adem- en ontspanning sessies die balans brengen in lichaam en geest en vernieuwde energie en een heldere geest brengen

SHARING & INQUIRY | Deel in verbinding jouw diepste waarheid, vanuit liefde en vrijheid. Volg de true calling van jouw hart.

ADEMWERK | Ervaar de magie van verbonden ademen. Als je energie gaat stromen kun je oude overtuigingen en patronen loslaten en manifesteren wat jij graag in jouw leven wilt.

ECSTATIC DANCE | Bevrijd jezelf middels beweging. Hef je blokkades en weerstanden op. Alles mag er zijn, je hoeft hiervoor niet te ‘kunnen dansen’

JOURNALING | Intuïtief schrijven. Door in stilte te gaan zitten en precies op te schrijven wat er omhoog komt, kom je in dieper contact met jezelf.

THAI YOGA MASSAGE | Energy werk en prana levensenergie verhogen middels Thaise massage technieken.


Boekingsinformatie

Een lang weekend voor jezelf zonder ver weg te hoeven. Je stapt uit je dagelijkse structuur en komt terug met hernieuwde en positieve energie.

Retreat prijs

De prijs per persoon is €695,- op basis van 2 personen per kamer. We hanteren een vroegboekprijs van €595,- (geldig t/m 31 juli 2022).

Voor een éénpersoonskamer geldt een meerprijs van €100,-

Dit weekend retreat komt in aanmerking als persoonlijke ontwikkeling of coaching. De genoemde bedragen zijn dan zakelijk exclusief 21% BTW.

Wat kun je verwachten

  • Tijd voor rust, volledige ontspanning & jezelf in een mooi oud klooster in Noord-Limburg.
  • 3 nachten in standaard 2 persoonskamer in een sfeervolle accommodatie* Kamerfaciliteiten met linnengoed incl. handdoeken
  • Gedeelde badkamer met douche/was/toilet
  • Compleet gevarieerd en inspirerend programma* All inclusive gezonde verse maaltijden: ontbijt, lunch en diner (vegetarisch, veganistisch) & kruidendranken
  • Professionele en authentieke ondersteuning door Manon & Sadhya in persoonlijke en spirituele ontwikkeling en yoga levensstijl.
  • Docenten met meer dan 20 jaar kennis en ervaring in de yoga levensstijl
  • Weldaad voor lichaam en geest.

De prijs is exclusief

Reis- en annuleringsverzekering. Het is een vereiste dat iedere deelnemer een passende reisverzekering met medische dekking voor behandeling en ongelukken heeft.

Wil je deel uitmaken van deze Sisterhood & Self Love community en dit bijzondere retreat, boek dan nu!


Voor meer info over True Magic Retreats bezoek onze website:

https://truemagicretreats.nl/weekend-retreats/

show more

Teacher

Sadhya & Manon
Sadhya: "Wat mij het meest inspireert in dit leven is spirituele en persoonlijke groei, bewuste relaties, sisterhood, mijzelf volledig laten zien, kwetsbaarheid omarmen, mijn waarheid leven en mijn hart & intuitie volgen. Mijn passie is om anderen te inspireren en ondersteunen op hun unieke pad. In de rol van spiritueel coach en trainer heb ik in de afgelopen 20 jaar al veel mensen begeleid. Manon: "Ik ben een yogi in hart en ziel en ervaar het leven vanuit de verbinding met lichaam en geest. Als moeder van een meisje van vijf leef ik ten volste. Ik help jou als life coach om je unieke zelf te ontdekken en omarmen zodat jij kan leven in waarheid vol geluk, liefde en in vrijheid. Ik help je richting krijgen in je leven zodat je kunt leven in waarheid en vanuit je hart. Persoonlijk en gedegen met de praktische toepasbare yoga levensstijl aanpak die volledig is afgestemd op jou. Als eigenaresse van een grote Yogaschool heb ik al meer dan 20 jaar yoga & meditatie trainer/ therapeuten ervaring. Ik werk vanuit een natuurlijke passie en tap ik van een onuitputtelijke bron waarbij ik toegankelijk, open en op liefdevolle manier de waarden van de yoga levensstijl met spirituele bewustwording en heling uitdraag om het beste uit jezelf te halen."

Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.29/09/202217:00 - 23:00. ., . BelfeldSadhya & Manon
2.30/09/202209:00 - 23:00. ., . BelfeldSadhya & Manon
3.01/10/202209:00 - 23:00. ., . BelfeldSadhya & Manon
4.02/10/202209:00 - 14:00. ., . BelfeldSadhya & Manon

Cancellation conditions

Yogaplace behoudt zich het recht voor om de geplande workshop te annuleren, als gevolg van overmacht of onvoldoende aanmeldingen uiterlijk een week voor aanvang. In dat geval zal het reeds betaalde bedrag gerestitueerd worden aan de deelnemer. Tot 60 dagen voor de geplande workshop datum kan de deelnemer zijn inschrijving per e-mail annuleren en zal het reeds betaalde bedrag gerestitueerd worden aan de deelnemer. Annuleringen in minder dan 60 dagen voor de start van de workshop betalen 50% kosten van het totale bedrag en/of is de deelnemer 50% van het volledige bedrag verschuldigd. Indien de deelnemer zijn inschrijving binnen 4 weken voor een geplande workshop annuleert, vindt er geen restitutie van het reeds betaalde bedrag plaats en/of is de deelnemer het volledige bedrag verschuldigd. Restituties zijn in geen enkel beding mogelijk. Ook niet na annuleren door de deelnemer aan de retreat, uitsluiten, ontzeggen van (verdere) deelname en uitstellen of afbreken van het retreat. Dit geldt ook voor de nog verschuldigde termijnbetalingen. De retreat deelnemer kan eventueel na betaling overstappen naar een andere door Yogaplace aangeboden retreat, binnen één jaar na inschrijving. Indien de deelnemer zijn of haar inschrijving annuleert binnen 6 weken voor aanvang van het retreat, wordt het betaalde bedrag incl. afgesproken betaaltermijnen (openstaande bedragen worden in rekening gebracht) niet gerestitueerd. Indien de deelnemer eerder dan 6 weken voor aanvang van het retreat zijn of haar inschrijving annuleert wordt het betaalde bedrag incl. afgesproken betaaltermijnen (openstaande bedragen worden in rekening gebracht) en tot 4 weken voor 50% gerestitueerd. Indien blijkt dat tijdens het retreat de deelnemer om welke reden dan ook niet meer kan deelnemen wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd. Indien de deelnemer zich heeft ingeschreven en betaald heeft binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen waarbinnen ook het retreat start en ziet hij/zij hiervan af wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd. Alleen bij serieuze medische problemen en/of ziekte kan er voor het niet gebruikte deel van de betaling, een credit plaatsvinden. Hiervoor moet er een geldige doktersverklaring kunnen worden overlegd binnen 1 maand na de start van het retreat. Cancellations made more than 60 days before workshop date will not incur cancellation charges and will receive a full refund ( deposit and bank transfer charge deducted). Cancellations less than 60 days prior to the workshop date will incur 50% cancellation fee and the participant is to be paid 50% of the full amount. Cancellations one month prior to the course there will be no refund possible and participant is to be paid the full amount