VERDIEPING IN JEZELF met Dianne Meijer & Monique de Jong

OOHM BV
at 08/08/2021 10:00-18:00 o'clock (480 min)
Address: Bekslaan 22, 2114 AR Vogelenzang
Price: from 147.00 €

Prices

147.00 €Totaal ticket excl. massage  
207.00 €Inclusief massage  

About

Oh wat kijken we er naar uit om deze fijne Dag Retreat te geven! Het is eigenlijk onmogelijk om de magie en sfeer van deze dag te beschrijven. De plek, de rust, de natuur, de mensen die samenkomen, het kleurrijke eten met zoveel liefde bereid, de high vibes en ga zo maar door. Je voelt je gedragen!

In deze bijzondere tijd van ascenderen en we allemaal volop aan het groeien zijn, is even pauzeren en terug naar jouw eigen rustige basis heel erg welkom. Vanuit deze intentie organiseren Monique en Dianne op 8 augustus samen een Dag Retreat!

Afgelopen periode heeft bij iedereen veel losgemaakt. Om je heen, maar waarschijnlijk ook binnen in jou. Om je in alle rust, ruimte voor jezelf te geven hebben we een dag samengesteld om even bij te komen. Alles een plek te kunnen geven. En om heel belangrijk; te genieten! En zo fris en opgeladen de tweede helft van het jaar tegemoet te treden.

We starten de dag om 10:00u met een kopje thee en een korte meditatie om in te tunen bij Jezelf. Hierna ervaar je een diep ontspannende Yin Yoga les van Fiona en geef je Jezelf de ruimte om helemaal in je lichaam te zakken.

Na de les staat er een smaakvolle gezonde lunch voor ons klaar. Als we onze lunch rustig hebben laten zakken, maken we in stilte een Bewuste wandeling door het prachtige natuurgebied rondom Oohm. Je keert in Jezelf en connect met de Aarde en de Natuur om je heen.

Vanuit deze ruimte begeleidt Dianne je in een diepe Transmeditatie. Volledig afgestemd op de groep maken we samen een magische Reis. Je connect op een diep niveau met je Hogere Zelf en het Universum en ontvangt inzichten en handvaten die voor jou op dat moment belangrijk zijn.

Na de reis staat er een kopje thee met wat lekkers voor je klaar. We reflecteren tijdens de Sharing Circle samen op je Reis. Dit helpt je om je ervaring soepel te kunnen integreren en een stukje bewustwording te krijgen over wat je hebt meegemaakt.

Om de dag in uiterste ontspanning te eindigen, kan je na afloop van de Circle nog een massage bijboeken.

Praktisch: •Warme kleding is fijn voor zowel de wandeling als de Transmeditatie •Doe comfortabele kleding aan •Neem eventueel je Journal mee

Wij hebben ontzettende zin je te zien!

Heel veel liefs, Monique & Dianne

show more

Teacher

Dianne Meijer

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.