Ademcirkel

The Human Fabrique
at 30/04/2022 14:15-16:30 o'clock (135 min)
Address: Henk van Turnhoutpad 2, 2034 JL Haarlem
Price: from 30.00 €
Online registration is not possible

Prices

30.00 €Memberticket  
35.00 €Normaal ticket  

About

Op zaterdag 30 april zal Elsa Sophia Govaerts jullie mee nemen in de kracht van de adem en de transformerende ervaring van een Ademcirkel. Elsa is ademscoach en zal naast deze mooie ervaring in mei gaan starten met een vaste les op het rooster van The Human Fabrique.

'Je ademt zoals je leeft - verander je adem, verander je leven' Het eerste wat je doet als je geboren wordt is het leven inademen. En je verlaat deze aarde weer met een laatste zucht. Je adem voorziet je van levensenergie, het is je bron van leven. De meeste van ons ademen echter oppervlakkig en gebruiken niet hun volledige ademcapaciteit. Dat zorgt voor fysieke, emotionele en mentale klachten. Je kwaliteit van leven neemt daardoor letterlijk af. Herken je je hierin:

Je hebt stressklachten zoals een versnelde ademhaling en weinig energie? Je ervaart angst, onzekerheid of een minderwaardigheidsgevoel? Je piekert veel en voelt je gevangen in je eigen hoofd? Je vindt het lastig om met emoties om te gaan? Als ademcoach helpt Elsa jou te verbinden met je adem. Leer vrijer te ademen, zodat je ook vrijer kunt leven.

Een ademsessie werkt helend op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het geeft je inzicht in je belemmerende overtuigingen, gedachtepatronen en onverwerkte emoties en biedt je de mogelijkheid om ze laag voor laag meer los te laten. Verlang jij naar een leven met meer innerlijke rust, vertrouwen en vrijheid? Dan is ademwerk wat voor jou! Ademwerk helpt bij:

Stress Angst Boosheid Weinig energie Onverwerkte emoties Traumatische gebeurtenissen Het niet kunnen uiten wat in je leeft Niet kunnen genieten van het leven Onzekerheid, minderwaardigheidsgevoel Ademwerk is niet geschikt voor mensen met epilepsie, glaucoom, hartklachten of ernstige psychische problemen. Twijfel je over jouw situatie? Neem dan contact op zodat ik kan inschatten of ademwerk op dit moment passend is.

Inloop 14.00u Start 14.15u Afsluiting 16.30

Ledenticket 30 euro (op moment van boeken actieve rittenkaart of abonnement) Normaal ticket 35 euro

show more

Cancellation conditions

Geen refund. Geef vooral het ticket cadeau aan iemand als je toch verhinderd bent.