Yoga Teacher Training | Open middag & avond

Yogasite
at 28/08/2022 15:00-19:30 o'clock (270 min)
City: Dr. Struyckenstraat 165, 4812 BC Breda
Price: 0.00 €
Online registration is not possible

Prices

0.00 €Single ticket  

About

Misschien speelt het idee zo af en toe in je hoofd: een Yoga Teacher Training volgen. En meteen daarna de twijfels: ik ben te stijf, ik heb niet genoeg ervaring, ze zien me aankomen, waar moet ik de tijd vandaan halen, ik ben te dik, mijn hoofd is te druk, ik ben helemaal niet zo spiritueel, ik heb helemaal geen ambitie om yogadocent te worden, blablablabla ...

Maar toch keert dat gevoel zo af en toe terug. En merk je nieuwsgierigheid op, een verlangen, een pull ...

Hoe zou je het vinden om gewoon eens een keer te komen snuffelen? Het idee van een yoga opleiding volgen eens wat verder te onderzoeken? Uit te zoeken of het iets voor je is? Vragen te stellen over wat zo'n Teacher Training dan precies inhoudt. En ontdekken wat het voor jou kan betekenen.

Speciaal voor jou organiseren we een open middag waarin je kennis kunt met maken met onze Teacher Training programma's. Zoals onze 200-uurs beginnersopleiding of de verdieping in met de 300-uurs vervolgopleiding, specialisaties (zoals Yoga Nidra & Pranayama) en een sneak-peak van onze gloednieuwe opleiding Yoga Therapie.

We vertellen je er graag meer over, geven je de gelegenheid om Yogasite te komen ervaren en laten je kennis maken met onze docenten.

Al onze opleidingen hebben een stevige basis in Pralaya Yoga, een bijzondere vorm van yoga gericht op optimale alignment op fysiek en energetisch niveau. Grondlegger Robert Boustany (lead trainer, 50 jaar ervaring met Yogales geven) geeft een sessie waarin je kennis kunt maken met de zachte kracht van Pralaya Yoga en met zijn grote yoga-hart.

Ellen van der Valk (lead trainer en eigenaresse van Yogasite) geeft een korte practice en vertelt openhartig over hoe haar eigen Yoga Teacher Training reis 12 jaar geleden begon en hoe dit haarzelf en haar leven diepgaand veranderde.

Ook andere (gast)docenten zijn aanwezig om je bijvoorbeeld meer te vertellen over en laten ervaren van hun yoga-specialisaties.

En kun je studenten die momenteel in opleiding zijn het hemd van het lijf vragen over hun ervaringen en redenen om de stap naar onze yogaopleidingen destijds te zetten.

Dit alles onder het genot van een kopje Yogi Tea en super healthy huisgemaakte soep en ander lekkers uit ons Yogasite Café.

show more

Trainer

Wisselend Leraar

Cancellation conditions

Cancel online anytime through Eversports.