Concious Breath - Ademcirkel

The Human Fabrique
at 04/12/2020 19:45-22:00 o'clock (135 min)
Address: Henk van Turnhoutpad 2, 2034 JL Haarlem
Price: 30.00 €

Prices

30.00 €Single ticket  

About

CONSCIOUS BREATH ADEMCIRKEL

Bewust ademen is een krachtige methode om meer in contact te komen met jezelf en biedt een bron voor meer energie, ontspanning en helderheid. Tijdens de ademcirkel op _vrijdagavond 13 november ben je van harte welkom om mee te ademen en dit voor jezelf te ervaren.

Meer ademen is meer voelen. Dit is de essentie waar ademwerk op is gebaseerd. Doordat we in veel situaties de 'negatieve' emoties liever niet voelen, zetten we onbewust onze ademhaling vast. We snijden ons daarmee af van een deel van onszelf en beperken onze ademruimte.

Via de techniek van de verbonden ademhaling keren we dit proces om. Door gedurende een tijd dieper en voller te ademen openen we het natuurlijke ademhalingssysteem. We worden weer bewust van het lichaam, het gevoel en de diepere lagen in onszelf. Door de vastzittende emoties en spanning te doorvoelen en los te laten, gaat de energie vanzelf weer stromen. Het verbonden ademen werkt transformerend en bevrijdend. Na de ademsessie ervaar je meer lucht en een diepere ontspanning. Daarnaast levert het nieuwe inzichten en perspectieven op die je meeneemt in je dagelijks leven.

Wil jij ervaren hoe je de kracht van de adem in je leven kan gebruiken, schrijf je dan nu in voor de ademcirkel.

Praktische info:

Gegeven door Minne van Woersem Datum: vrijdag 13 november Locatie: The Human Fabrique Meenemen: eigen yogamat, dekentje en beker Tijd: Inloop 19.45, Start 20.00-22.00u Kosten: 30 euro

Bij hart- en longklachten of wanneer je andere vragen hebt, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken met mvanwoersem@gmail.com.

Neem zelf gemakkelijk zittende kleding en een waterfles of theefles mee. Neem tevens een deken en yogamat mee. Wij houden ons aan de COVID19 protocollen. Dit betekent dat je thuis blijft als er symptomen zijn, dat je 1,5 meter afstand houdt van andere en dat je je handen reinigt bij binnenkomst en vertrek. Lees voor meer informatie de richtlijnen door van The Human Fabrique.

https://static.showit.co/file/ukBeN23SQu6o41005C9Ng/94674/protocolthf1juli.pdf

show more

Cancellation conditions

24 uur