Yoga Nidra Docententraining | YP20

Yogaplace
Starts on Sunday, 04/09/2022 - 6 units
Address: Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL Sittard
Price: 395.00 €

Prices

395.00 €Volledige docenten training  

About

Deze Yoga Nidra Docententraining geeft een goede basis aan yogadocenten en andere therapeuten om deze unieke diepe ontspanningstechniek over te brengen.

Yoga Nidra is een diepe, heldere practice, die je terug voert naar het begin van wie je eigenlijk bent en je laat zien hoe de wereld echt in elkaar zit. Het is een practice geschikt voor alle leeftijden, alle niveaus en achtergronden en is uitermate geschikt voor mensen met lichamelijke beperkingen, ziekten en disbalans in hun leven.

We behandelen de volledige methode om deze unieke diepe ontspanningstechniek te geven en over te dragen vanuit eigen ervaring en bewustzijn. Na deze training beschik je over de vaardigheden om Yoga Nidra authentiek vanuit jezelf te onderwijzen aan je yogastudenten of individueel toe te passen in je praktijk als therapeut of coach.

De eeuwenoude practice van Yoga Nidra kan je helpen om diep te ontspannen, stress en angst te verminderen en te overwinnen, rustiger te slapen en spiritueel te groeien. Het is een proces van ontspanning (savasana) en meditatie. Je leert de theorie en de achtergrond volledig begrijpen en in de praktijk toe te passen. We doorlopen alle basisstappen van Yoga Nidra, waaronder; fysieke gewaarwording, ademhaling, energie, gevoelens, emoties, gedachten, wensen en geluk.

Taal: Deze training wordt in het Nederlands gegeven

In de volledige training komt aan bod: Structuur en opbouw van gehele yoga nidra sessies, instructies over de inhoud per onderdeel; Richtlijnen en voorwaarden Stemgebruik; Naslagwerk met achtergrondinformatie, voornaamste technieken en literatuurbronnen; Een aantal uitgewerkte losse onderdelen van Yoga Nidra sessies; Ruime praktijk ervaring. Houd rekening met circa 1,5 uur per week huiswerk.

Je hoeft geen yoga docent te zijn deze opleiding te volgen. Na afronding van de volledige training (YP20) kun je zelf een Yoga Nidra sessie individueel, als workshop of als (groeps)les verzorgen.

De deelname certificering is een onderdeel van het Yogaplace ‘YP’ certificering, deze staat voor kwaliteit en professionaliteit in Nederland.

Aanbevolen literatuur: Yoga Nidra - Swami Satyananda Saraswati Yoga Nidra, the art of transformational sleep - Kamini Desai, PhD Yoga Nidra, a meditative practice for deep relaxation and healing - Richard miller, PhD

show more

Trainer

Manon
Ashtanga Vinyasa Yoga Senior leraar (Primary & Intermediate series), Yoga therapeut, Pranayama en meditatie docent, Bewustzijnstrainer, Ontspannings- en ademtherapeut volgens van methode van Dixhoorn, Directeur Yogaplace Academy, Hoofddocent Docentenopleidingen en Specialisatie modules, Bedrijfsyoga en vitaliteitscreator / trainer, Yogalevensstijlcoach en Yoga Nidra expert.

Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.04/09/202213:00 - 20:30Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardEveline, Chantal, Manon
2.07/09/202211:00 - 16:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon
3.14/09/202211:00 - 16:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon
4.21/09/202211:00 - 16:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon
5.28/09/202211:00 - 16:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon
6.01/10/202212:30 - 20:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon

Cancellation conditions

Yogaplace behoudt zich het recht voor om de geplande opleiding te annuleren uiterlijk 4 weken voor de geplande startdatum als gevolg van overmacht en/of onvoldoende aanmeldingen. In dat geval wordt er door Yogaplace de mogelijkheid geboden om over te stappen naar een andere studiedatum of het betaalde bedrag terug te ontvangen binnen 21 dagen. Restituties zijn in geen enkel beding mogelijk. Ook niet na annuleren door de deelnemer aan de docentenopleiding, uitsluiten, ontzeggen van (verdere) deelname en uitstellen of afbreken van de opleiding. Dit geldt ook voor de nog verschuldigde termijnbetalingen. De deelnemer docentenopleiding kan eventueel na betaling overstappen naar een andere startdatum van een geplande opleiding door Yogaplace aangeboden, binnen één jaar na inschrijving. Indien blijkt dat tijdens de opleiding de deelnemer om welke reden dan ook niet meer kan deelnemen wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd. Indien de deelnemer zich heeft ingeschreven en betaald heeft binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen waarbinnen ook de opleiding start en ziet hij/zij hiervan af wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd. Alleen bij serieuze medische problemen en/of ziekte kan er voor het niet gebruikte deel van de betaling, een credit plaatsvinden. Hiervoor moet er een geldige doktersverklaring kunnen worden overlegd binnen de opleidingsperiode.