Kriya & Pranayama | Specialisatie training | YP50

Yogaplace
Starts on Sunday, 02/10/2022 - 7 units
Address: Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL Sittard
Price: from 625.50 €

Prices

625.50 €Volledige training - Yogaplace member  
695.00 €Volledige training  

About

Het beoefenen van Kriya en Pranayama draagt bij aan de volledige integratie van yoga als levensstijl en het volledig benutten van de zuiverende werking van deze methoden.

De reiniging oefeningen (Kriya’s) zijn lichamelijke reinigingstechnieken. Door het prikkelen van de afscheidingsmechanismen van het lichaam stimuleer je de diepe reiniging hiervan. Tijdens deze specialisatie module leer je op zowel theoretisch al praktisch niveau de meest belangrijke Kriya’s op traditionele en integrale wijze. Integratie vind plaats door het daadwerkelijk cultiveren van een ochtend ritueel waardoor je de effecten van deze Kriya’s in het dagelijks leven zult merken.

Daarnaast behandelen we in deze specialisatie module een aantal (pre) pranayama technieken. Je leert over de basis principes van de ademhaling (prana, apana) en leert op traditionele wijze deze (pre)pranayama technieken toe te passen op persoonlijk niveau maar bent ook in staat om eventueel deze technieken over te dragen aan studenten in jouw lessen of therapie sessies.

Deze specialisatie module word gegeven in de traditie van Sri. O. P. Tiwari en Paul Dallaghan. Sri. O.P. Tiwari is een van ’s werelds toonaangevende autoriteiten in Pranayama en een directe leerling van Swami Kuvalayanandaji, oprichter van Kaivalyadhama, 's werelds pioniersinstituut op het gebied van wetenschappelijk onderzoek in yoga.

Deze training is zeer geschikt voor ademtherapeuten, yogadocenten, sociale welzijnswerkers, lichaamswerkers, therapeuten, para-medici, sport-/beweegagogen, massagetherapeuten, etc. Deelnemers hoeven geen langdurige lesgeef ervaring te hebben om deel te nemen aan deze training. De training wordt gegeven in het Nederlands en kan in het Engels individueel ondersteunt worden. De opleiding vereist in de basis innerlijke reflectie met een sterke behoefte voor zelfontwikkeling. De studie in deze setting vraagt om het kunnen delen van jouw yogapassie in een vruchtbare, ondersteunende en prettige omgeving in wederzijds respect met persoonlijke integriteit, commitment en is de basis voor lering en persoonlijke groei. Tijdens de studie wordt er tijdens de gehele periode een bepaalde mate aan zelfstudie verwacht.

Na het succesvol afronden van deze specialisatie module ontvang je een Yogaplace Academy deelname certificaat. Dit certificaat ontvang je wanneer je het totaal aantal uren in aanwezigheid hebt volbracht en daarnaast voldoet aan de gestelde eisen van deze opleiding.

Yogaplace Academy staat voor kwaliteit, jarenlange ervaring en professionaliteit in Nederland. Na het afronden van deze specialisatie module ben je in staat om het geleerde zowel praktisch als theoretisch op een vakkundige manier toe te passen en te integreren binnen jouw werkveld.

show more

Teacher

Yogaplace
Yogaplace Docent

Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.02/10/202212:00 - 19:30Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardYogaplace
2.06/10/202212:00 - 17:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardYogaplace
3.13/10/202212:00 - 17:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardYogaplace
4.20/10/202212:00 - 17:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardYogaplace
5.27/10/202212:00 - 17:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardYogaplace
6.29/10/202212:00 - 19:30Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardYogaplace
7.30/10/202212:00 - 19:30Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardYogaplace

Cancellation conditions

Yogaplace behoudt zich het recht voor om de geplande opleiding te annuleren uiterlijk 4 weken voor de geplande startdatum als gevolg van overmacht en/of onvoldoende aanmeldingen. In dat geval wordt er door Yogaplace de mogelijkheid geboden om over te stappen naar een andere studiedatum of het betaalde bedrag terug te ontvangen binnen 21 dagen. Restituties zijn in geen enkel beding mogelijk. Ook niet na annuleren door de deelnemer aan de docentenopleiding, uitsluiten, ontzeggen van (verdere) deelname en uitstellen of afbreken van de opleiding. Dit geldt ook voor de nog verschuldigde termijnbetalingen. De deelnemer docentenopleiding kan eventueel na betaling overstappen naar een andere startdatum van een geplande opleiding door Yogaplace aangeboden, binnen één jaar na inschrijving. Indien blijkt dat tijdens de opleiding de deelnemer om welke reden dan ook niet meer kan deelnemen wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd. Indien de deelnemer zich heeft ingeschreven en betaald heeft binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen waarbinnen ook de opleiding start en ziet hij/zij hiervan af wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd. Alleen bij serieuze medische problemen en/of ziekte kan er voor het niet gebruikte deel van de betaling, een credit plaatsvinden. Hiervoor moet er een geldige doktersverklaring kunnen worden overlegd binnen de opleidingsperiode.