Pre-Teacher Training | Yoga docentenopleiding YP25

Yogaplace
Starts on Sunday, 06/11/2022 - 4 units
Address: Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL Sittard
Price: from 225.00 €

Prices

225.00 €Volledige opleiding - Yogaplace member  
250.00 €Volledige opleiding  

About

In deze volwaardige Pre-Teacher Training als voortraject van de 200-uurs Yogaplace Yogadocenten opleiding, maak je in 4 dagdelen (25 uur) kennis met de achtergrond, theorie, technieken, filosofie, anatomie die belangrijk is voor iedere yogi die verdieping wilt op zijn haar haar yogapad! Tijdens deze inspirerende training maak je kennis met de inhoud van de 200 uurs opleiding, de hoofddocenten, de lesgeefmethodologie, lesmethodes, visie en ontwikkel je verder onder ervaren en veilige begeleiding de techniek van je eigen yoga-practice enorm. Ook als je besluit niet de 'Weekend Yogadocenten opleiding' te volgen vanaf september 2022, is dit voortraject zeer waardevol om een gedegen basis van de yoga levensstijl op te doen en dit eigen te maken!

Programma 1: Basisprincipes Yoga & je eigen yogapractice 2: Elementen Yoga-practice techniek 3: Lesgeefmethodologie 4: Praktijk ervaring

Dit voortraject is geschikt voor studenten met een basis in yoga of andere bewegingsvormen (pilates, bodyshape en andere sportschool bewegingsvormen) met een interesse om zelf yogalessen, op basis van de Ashtanga Yoga Vinyasa methode, te gaan geven. Mocht je geen ervaring hebben met deze methode dan is het advies om een aantal lessen hierin te volgen.

Graag zelf meenemen: schrijfmateriaal, makkelijke zittende kleding, handdoek, meditatie kussen, yogamat en eventueel een dekentje voor tijdens de ontspanning. Denk ook aan een eigen lunch voor de zondag.

Deze opleiding is goed voor 25 uur Yogaplace Academy opleidingsuren.

De docenten die deze Pre-Teacher training verzorgen zijn: Manon Simonis (E-RYT500), Eveline Smeets (E-RYT200) & Chantal Leenders (E-RYT200)

show more

Teacher

Manon
Ashtanga Vinyasa Yoga Senior leraar (Primary & Intermediate series), Yoga therapeut, Pranayama en meditatie docent, Bewustzijnstrainer, Ontspannings- en ademtherapeut volgens van methode van Dixhoorn, Directeur Yogaplace Academy, Hoofddocent Docentenopleidingen en Specialisatie modules, Bedrijfsyoga en vitaliteitscreator / trainer, Yogalevensstijlcoach en Yoga Nidra expert.

Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.06/11/202212:00 - 18:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon
2.08/11/202212:30 - 16:30Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon
3.15/11/202212:30 - 16:30Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon
4.22/11/202212:30 - 16:30Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon

Cancellation conditions

Yogaplace behoudt zich het recht voor om de geplande opleiding te annuleren uiterlijk 4 weken voor de geplande startdatum als gevolg van overmacht en/of onvoldoende aanmeldingen. In dat geval wordt er door Yogaplace de mogelijkheid geboden om over te stappen naar een andere studiedatum of het betaalde bedrag terug te ontvangen binnen 21 dagen. Restituties zijn in geen enkel beding mogelijk. Ook niet na annuleren door de deelnemer aan de docentenopleiding, uitsluiten, ontzeggen van (verdere) deelname en uitstellen of afbreken van de opleiding. Dit geldt ook voor de nog verschuldigde termijnbetalingen. De deelnemer docentenopleiding kan eventueel na betaling overstappen naar een andere startdatum van een geplande opleiding door Yogaplace aangeboden, binnen één jaar na inschrijving. Indien blijkt dat tijdens de opleiding de deelnemer om welke reden dan ook niet meer kan deelnemen wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd. Indien de deelnemer zich heeft ingeschreven en betaald heeft binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen waarbinnen ook de opleiding start en ziet hij/zij hiervan af wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd. Alleen bij serieuze medische problemen en/of ziekte kan er voor het niet gebruikte deel van de betaling, een credit plaatsvinden. Hiervoor moet er een geldige doktersverklaring kunnen worden overlegd binnen de opleidingsperiode.