Pre-Teacher Training | 25 uur

Yogaplace
Starts on Sunday, 06/11/2022 - 4 units
City: Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL Sittard

Prices

225.00 €  265.50 €PTT | November 2022 | YP member  Last minute offer
250.00 €  295.00 €PTT | November 2022  Last minute offer

About

Twijfel je of je een yoga docentenopleiding zou willen volgen? Wil je jouw persoonlijke practice verdiepen? Of als yogadocent opnieuw verbinden met jouw beginnersmind? De Yogaplace Pre-Teacher Training (25 uur) is een essentiële training voor iedere yogi die meer verdieping zoekt.

Deze training, bestaande uit vier dagen in november, geeft jou de mogelijkheid om eens te 'proeven' van het docentschap. Tijdens de inspirerende training worden een aantal onderwerpen van de 200-uurs opleiding kort aangestipt zodat je een gedegen basis ontvangt voor jou als yogi en eventueel als toekomstig yogadocent. Naast de kennis die je aangereikt krijgt, zal ook de techniek van jouw practice goed ontwikkeld worden.

Programma

  1. Basisprincipes Yoga & je eigen yogapractice
  2. Elementen Yoga-practice techniek
  3. Lesgeefmethodologie
  4. Praktijk ervaring

Dit voortraject is geschikt voor studenten met een basis in yoga of andere bewegingsvormen (pilates, bodyshape en andere sportschool bewegingsvormen) met een interesse om zelf yogalessen, op basis van de Ashtanga Yoga Vinyasa methode, te gaan geven. Mocht je geen ervaring hebben met deze methode dan is het advies om een aantal lessen hierin te volgen.

Wat vond je van de inhoud van het programma?

'Super, er werden heel veel aspecten aangeraakt waardoor je voor mijn idee echt even kon proeven aan de teacher training. Het heeft me super enthousiast gemaakt en wil alleen nog maar meer weten en leren! Ik vond de hoeveelheid en werkvormen heel passend.' ✨

Certificering en docenten

Deze opleiding is goed voor 25 uur Yogaplace Academy opleidingsuren. De docenten die deze Pre-Teacher training verzorgen zijn: Manon Simonis (E-RYT500), Eveline Smeets (E-RYT200) & Chantal Leenders (E-RYT200)

'De reis van Tessa' Het moment dat Tessa, inmiddels afgestudeerd van de YP Yoga docentenopleiding en nu vaste docent bij Yogaplace, ervoor koos om de Pre-Teacher Training te doen, was het begin van een bijzondere reis. 'Ik wilde meer verdieping en Yogaplace kwam op een natuurlijke wijze op mijn pad. Ik voelde dat de droom om yogalerares te worden ook steeds meer vorm kreeg en ik besloot om de pre-teacher yoga opleiding en de geacrediteerde Yoga Alliance (RYT200) Ashtanga based opleiding te volgen. Tijdens deze periode is er bij mij een groter bewustzijn gecreëerd op het gebied van yoga, meditatie en filosofie en hoe ik daarbij met mezelf in verbinding sta. Ik werd ondergedompeld in een spirituele, transformatieve en innerlijke reis waarbij elke cel in mijn lichaam puurheid uitstraalde.'

Ook als je besluit niet de 200-uurs Yogaplace docentenopleiding te volgen, is dit voortraject zeer waardevol om een gedegen basis van de yoga levensstijl op te doen en dit eigen te maken!

show more

Teacher

Manon
Nadat Manon in Thailand tijdens een van de opleidingen die ze volgde een visioen over haar eigen studio kreeg, werd deze in 2006 werkelijkheid en opende ze Yogaplace. “De studio is een verlengstuk van wie ik ben. Alles komt er samen, iedereen is welkom en er is open en eerlijke communicatie. Het is een plek waar je gezien wordt voor wie je bent en waar je kunt groeien en bloeien.” Ashtanga Vinyasa Yoga Senior leraar (Primary & Intermediate series), Yoga therapeut, Pranayama en meditatie docent, Bewustzijnstrainer, Ontspannings- en ademtherapeut volgens van methode van Dixhoorn, Directeur Yogaplace Academy, Hoofddocent Docentenopleidingen en Specialisatie modules, Bedrijfsyoga en vitaliteitscreator / trainer, Yogalevensstijlcoach en Yoga Nidra expert.

Dates:

DateTimeCityTeacher
1.06/11/202212:00 - 18:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon
2.08/11/202212:30 - 16:30Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon
3.15/11/202212:30 - 16:30Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardEveline
4.22/11/202212:30 - 16:30Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardEveline

Cancellation conditions

Yogaplace behoudt zich het recht voor om de geplande opleiding te annuleren uiterlijk 4 weken voor de geplande startdatum als gevolg van overmacht en/of onvoldoende aanmeldingen. In dat geval wordt er door Yogaplace de mogelijkheid geboden om over te stappen naar een andere studiedatum of het betaalde bedrag terug te ontvangen binnen 21 dagen. Restituties zijn in geen enkel beding mogelijk. Ook niet na annuleren door de deelnemer aan de docentenopleiding, uitsluiten, ontzeggen van (verdere) deelname en uitstellen of afbreken van de opleiding. Dit geldt ook voor de nog verschuldigde termijnbetalingen. De deelnemer docentenopleiding kan eventueel na betaling overstappen naar een andere startdatum van een geplande opleiding door Yogaplace aangeboden, binnen één jaar na inschrijving. Indien blijkt dat tijdens de opleiding de deelnemer om welke reden dan ook niet meer kan deelnemen wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd. Indien de deelnemer zich heeft ingeschreven en betaald heeft binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen waarbinnen ook de opleiding start en ziet hij/zij hiervan af wordt het reeds betaalde bedrag niet gerestitueerd. Alleen bij serieuze medische problemen en/of ziekte kan er voor het niet gebruikte deel van de betaling, een credit plaatsvinden. Hiervoor moet er een geldige doktersverklaring kunnen worden overlegd binnen de opleidingsperiode.