Small Group Video Analyse 3 juli

Personal Swimming
at 03/07/2023 19:05-20:05 o'clock (60 min)
City: President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam

Prices

29.95 €Small Group Video Analyse 3 juli  

About

Tijdens de Small Group Video Analyse ga je met een kleine groep max. 6 tot 8 deelnemers een uur lang aan de slag met het verbeteren je zwem techniek. We filmen boven- en onder water zodat je goed inzicht krijgt waar jouw specifieke verbeterpunten liggen.

Op maandagavond 3 april zetten wij de televisie klaar en de camera aan. Je wordt zowel onder- als boven water opgenomen en de beelden worden gelijk besproken in de groep.

Door de kleine groepsgrootte is er ruimte voor persoonlijke aandacht en feedback. Zo ga je naar huis met meer inzicht in jouw zwemslag en hoe je die kunt verbeteren. Na afloop van de sessie sturen we de beelden uiteraard naar je op, en ontvang je ook een aantal techniekoefeningen op video, zodat je zelf aan de slag kunt!

show more

Trainer

Paul
Paul is opgegroeid in de zwemsport als zwemmer, clubcoach en bondscoach junioren bij het Nederlands Team. Met zijn achtergrond als bewegingswetenschapper legt hij eenvoudig de link tussen de trainingsprogramma’s en de individuele fysieke belasting. Het is een coach en trainer met veel expertise en technische kennis over zwemmen en open water.

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.