Small Group Video Analyse Woensdag 21 december 20.15 uur

Personal Swimming
at 21/12/2022 20:15-21:15 o'clock (60 min)
Address: President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam
Price: 29.95 €

Prices

29.95 €Small Group Video Analyse 21-12-2022  

About

Tijdens de Small Group Video Analyse ga je met een kleine groep een uur lang aan de slag met het verbeteren je zwem techniek. We filmen boven- en onder water zodat je goed inzicht krijgt waar jouw specifieke verbeterpunten liggen.

Op woensdagavond 21 december zetten wij de televisie klaar en de camera aan. Je wordt zowel onder- als boven water opgenomen en de beelden worden gelijk besproken in de groep.

Door de kleine groepsgrootte is er ruimte voor persoonlijke aandacht en feedback. Zo ga je naar huis met meer inzicht in jouw zwemslag en hoe je die kunt verbeteren. Na afloop van de sessie sturen we de beelden uiteraard naar je op, en ontvang je ook een aantal techniekoefeningen op video, zodat je zelf aan de slag kunt!

show more

Trainer

Saskia
Saskia is medaillewinnares op meerdere internationale toernooien, waaronder de Olympische Spelen van 2012. Hier veroverde ze zelfs een zilveren medaille op de 4x100m vrije slag! Na haar zwem carrière is ze de opleiding Talent en Topsportcoach aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding gaan volgen. Naast Personal Swimming coach is ze ook trainster bij de zwembond voor zowel Olympiërs als Paralympiërs.

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.