Borstcrawl Introductielessen Maandag 22 augustus 19.00 uur

Personal Swimming
Starts on Monday, 22/08/2022 - 2 units
City: President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam
Price: from 59.95 €
Course is fully booked

Prices

59.95 €Borstcrawl Introductielessen (ik heb al een Basispakket) 22-08  
61.95 €Borstcrawl Introductielessen (ik huur een Basispakket in het zwembad) 22-08  
94.90 €Borstcrawl Introductielessen (plus aanschaf Basispakket) 22-08  

About

Tijdens de Borstcrawl Introductielessen gaan we samen met jou aan de slag met het aanleren van de eerste stappen van de borstcrawl slag. De Introductielessen worden gegeven in klein groepsverband van maximaal 8 tot 10 zwemmers voor veel persoonlijke aandacht.

We behandelen tijdens de lessen een aantal basis oefeningen van het zwemmen en de borstcrawl. Daarnaast leggen we de focus op rust en ontspanning, twee basisvaardigheden van de zwemsport. Hoe rustiger je kunt blijven in het water, hoe meer aandacht je hebt voor de nieuwe bewegingen die je gaat maken in het zwembad. Na afloop van elke les ontvang je per email techniekoefeningen en tips, waar je zelf mee aan de slag kunt.

Mocht je graag willen deelnemen aan onze 8 weekse Borstcrawlcursus maar nog geen 25 meter borstcrawl kunnen zwemmen, dan zijn deze twee introductie lessen een mooie opstart.

Basispakket

Tijdens de lessen heb je een Basispakket nodig. Deze gebruiken we bij verschillende oefeningen om de borstcrawltechniek te verbeteren. Huur een Basispakket tijdens de cursus voor €2,-. Wij zorgen ervoor dat er elke les een set voor je klaar ligt zodat je deze niet mee hoeft te nemen naar het zwembad.

Of maak gebruik van de speciale cursusaanbieding en ontvangt bij een bijbetaling van €34,95 een Speedo Plank, Beendrijver plus gratis Personal Swimming badmuts cadeau.

Voor wie

Zwemmers die willen deelnemen aan de Borstcrawl Introductielessen dienen minimaal 25 meter (één baan) schoolslag te kunnen zwemmen. Kun je dit nog (net) niet? Dan zouden onze Privélessen misschien wat voor jou kunnen zijn! Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op info@personalswimming.nl

Wil je meer weten over de Borstcrawl Introductielessen bekijk onze site: www.personalswimming.nl

show more

Trainer

Paul
Paul is opgegroeid in de zwemsport als zwemmer, clubcoach en bondscoach junioren bij het Nederlands Team. Met zijn achtergrond als bewegingswetenschapper legt hij eenvoudig de link tussen de trainingsprogramma’s en de individuele fysieke belasting. Het is een coach en trainer met veel expertise en technische kennis over zwemmen en open water.

Dates:

DateTimeCityTrainer
1.22/08/202219:00 - 20:00President Allendelaan 3, 1064 GW AmsterdamSaskia
2.29/08/202219:00 - 20:00President Allendelaan 3, 1064 GW AmsterdamPaul

Cancellation conditions

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Na iedere training ontvang je de Borstcrawl Introductielessen Mailing met daarin een overzicht van de techniekoefeningen van de afgelopen les. Deze oefeningen worden laten zien en uitgelegd aan de hand van video’s. Op deze manier kun je dus zien welke oefeningen er tijdens de les zijn behandeld. Daarnaast wordt er ook een trainingsprogramma meegestuurd om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Mocht je dus onverwachts een sessie missen, dan kun je in ieder geval wel zelfstandig aan de techniek werken. Voor verdere annuleringsvoorwaarden verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden op https://personalswimming.nl/terms/