Borstcrawl Techniek Les Ademhaling Woensdag 29 maart 19.15 uur

Personal Swimming
at 29/03/2023 19:15-20:15 o'clock (60 min)
City: President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam
Price: 19.95 €

Prices

19.95 €Borstcrawl Techniek Les Ademhaling 29-03  

About

Wil je geen volledige cursus volgen? Of heb je behoefte aan het aanpakken van specifiek één verbeterpunt? Dan is een losse Borstcrawl Techniek Les iets voor jou!

Tijdens deze Borstcrawl Techniek les gaan we in een kleine groep van maximaal 8 tot 10 zwemmers een uur lang aan de slag met de Ademhaling. Na een korte introductie en warming up gaan we snel aan de slag met de techniek. Vervolgens gaan we aan de hand van een aantal speciaal uitgezochte techniekoefeningen jouw ademhaling verbeteren.

Voor wie

Deelnemers dienen minimaal 25m borstcrawl te kunnen zwemmen. Naast de beginnend borstcrawl zwemmer heeft ook de geoefende borstcrawl zwemmer vaak veel aan de lessen. In sommige gevallen is de techniek in beginsel verkeerd aangeleerd, waardoor ondanks veel trainen geen vooruitgang meer wordt geboekt. Door de specifieke onderdelen opnieuw te doorlopen is vaak veel progressie te boeken. Deelnemers dienen minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op info@personalswimming.nl

Wil je meer weten bekijk onze site: www.personalswimming.nl

show more

Trainer

Saskia
Saskia is medaillewinnares op meerdere internationale toernooien, waaronder de Olympische Spelen van 2012. Hier veroverde ze zelfs een zilveren medaille op de 4x100m vrije slag! Na haar zwem carrière is ze de opleiding Talent en Topsportcoach aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding gaan volgen. Naast Personal Swimming coach is ze ook trainster bij de zwembond voor zowel Olympiërs als Paralympiërs.

Cancellation conditions

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Voor verdere annuleringsvoorwaarden verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden op https://personalswimming.nl/terms/