Losse Borstcrawl Techniek Les de Ademhaling Woensdag 15 juni 07.00 uur

Personal Swimming
at 15/06/2022 07:00-08:00 o'clock (60 min)
City: President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam
Price: 19.95 €
Online registration is not possible

Prices

19.95 € Borstcrawl Techniek Les Ademhaling 15-06  

About

Wil je geen volledige cursus volgen? Of heb je behoefte aan het aanpakken van specifiek één verbeterpunt? Dan is de losse Borstcrawl Techniek Les iets voor jou!

Tijdens deze Borstcrawl Techniek les gaan we een uur lang aan de slag met de Ademhaling. Na een korte introductie en warming up gaan we snel aan de slag met de techniek. Vervolgens gaan we aan de hand van een aantal speciaal uitgezochte techniekoefeningen jouw ademhaling verbeteren. De les wordt gegeven in groepsverband van maximaal 10 deelnemers.

Voor wie

Deelnemers dienen minimaal 25m borstcrawl te kunnen zwemmen. Naast de beginnend borstcrawl zwemmer heeft ook de geoefende borstcrawl zwemmer vaak veel aan de lessen. In sommige gevallen is de techniek in beginsel verkeerd aangeleerd, waardoor ondanks veel trainen geen vooruitgang meer wordt geboekt. Door de specifieke onderdelen opnieuw te doorlopen is vaak veel progressie te boeken. Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op info@personalswimming.nl

Wil je meer weten bekijk onze site: www.personalswimming.nl

show more

Trainer

Bas
Bas is Olympiër en internationaal medaillewinnaar op de vrijeslag estafettes, maar inmiddels beter bekend als de drijvende kracht achter Personal Swimming. Nog steeds is Bas regelmatig in het water te vinden en maakt hij mooie lange zwemtochten in open water. Ondertussen heeft coach Bas vele honderden mensen voor zwemmen geënthousiasmeerd en hun techniek verbeterd!

Cancellation conditions

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Voor verdere annuleringsvoorwaarden verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden op https://personalswimming.nl/terms/