Yin yang

Online stream
Ajna Tempel
at 22/01/2021 19:30-20:45 o'clock (75 min)
Price: from 42.50 €

Prices

42.50 € / month5x per maand  
59.00 € / monthOnbeperkt 59  

About

Sweet reminder: De studio is 15 minuten van te voren geopend en neem je eigen yogamat, grote handdoek/deken en eventueel andere yogaprops mee.

Lees voordat je naar de studio komt onze (corona) maatregelen en voorwaarden op de website goed. Klik hier voor alle informatie.

1) Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur? Hoesten; Verhoging of koorts; Benauwdheid; Reuk en/of smaakverlies; Verkoudheidsklachten 2) Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten? 3) Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld in een lab? 4) Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? 5) Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? -> Indien een van de vragen met ja beantwoord wordt, is het niet mogelijk aan een les deel te nemen. Deze vragen moeten wij vooraf worden stellen bij reservering en nogmaals bij aankomst in de studio.

LEES VERDERE INFO OVER DE MAATREGELEN: https://www.ajnatempel.nl/online-yoga-en-info

YIN YANG In deze les beginnen we meestal met Yang, een fijne flow-series waarbij je het lichaam losmaakt en opwarmt. Je werkt aan je houding en het versterken van je spieren. Hierna volgt het Yin gedeelte waarbij je meer de ontspanning opzoekt. Juist na een beetje activiteit, is het heerlijk om je over te geven aan de stretches van de Yin. De kracht van Yin zit niet alleen in de vorm van de houding, maar vooral in de tijd die je in de houding blijft: wel drie tot vijf minuten. Je oefent met ontspannen spieren, vaak liggend of zittend. Terwijl je lichaam in eerste instantie de stretch tegenhoudt, voel je na verloop van tijd een verzachting en ontstaat er ruimte. Breng jezelf in balans: Yin Yang Voor wie geschikt: Voor iedereen ook beginners.

show more

Online stream

There is an online stream available for this activity. To participate, take the following steps:

  • This studio uses Zoom as their streaming provider to online stream their activities. Download the according software or app to your laptop, tablet or smartphone.
  • The access to the online stream is available 15 minutes before the start of the activity. You can find the link for the online stream in your online profile under “My bookings”. With a click on “Join online stream now” you will be forwarded to the corresponding page and you join the activity online!
  • Specific streaming providers, e.g. Zoom, allow participants to see each other through the video camera. If you do not want to show yourself or the personal environment, you can deactivate the camera function or cover the camera. The name you enter when you join the online meeting room will be shown to other participants. However, you can change your name at any time (e.g. only specify the initials).

Teacher

Naz Dur
NAZ DUR Op jonge leeftijd wist ik al heel goed naar het buikgevoel en intuïtie te luisteren, kon het eigenlijk niet plaatsen wat het was, maar ergens wist ik dat ik vooral dat gevoel moest volgen. Op 21-jarige leeftijd ben ik voor het eerst op mijn yogamatje gestapt, om de rust in mijn lichaam en geest terug te vinden. Zo ben ik steeds weer een ander yogavorm gaan proberen, maar toch verwaterde het steeds. Hoe yoga weer op mijn pad kwam en eigenlijk een deel van mijn leven is geworden… Na mijn zwangerschap 2015 ben ik gaan zoeken wat ik vanuit huis kon doen, met een kleine baby heb je toch iets minder vrijheid. Zo ben ik in de ochtend yogalessen gaan doen, soms een uur soms iets meer, dit werd voor mij een dagelijks ochtendritueel, zodra het even kon stond ik op mijn matje. Na verschillende yogavormen te hebben beoefend had ik eindelijk de yogavorm gevonden waar ik mezelf het best in kon vinden Vinyasayoga, het bewegen op het ritme van je ademhaling. Heel wat mat uren later ben ik me meer in het yogafilosofie gaan verdiepen en de anatomie gaan bestuderen. Zo kreeg ik tijdens een yogales de ingeving om mijn passie te gaan volgen, om iets te gaan doen waar ik blij van word en dat ook over te dragen naar anderen, hier ben ik dan, afgelopen zomer buitenyoga lessen gegeven op camping Geversduin, inmiddels gestart met de Vinyasayoga 200hrs opleiding, op verschillende locaties geef ik Vinyasa flow les, op de planning staan al projecten waar ik dit jaar nog mee ga starten om mezelf nog meer te gaan verdiepen in yoga. Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander. Namaste

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 6 uur voor aanvang.