Yin flow (online zoom)

Online stream
YogaZentrum Nada
at 17/07/2022 10:00-11:15 o'clock (75 min)
Price: from 48.00 €
Online registration is not possible

Prices

48.00 € / month1 keer per week  
59.00 € / month1 Jaar onbeperkt  
68.00 € / monthOnbeperkt maand  

About

Qigong is een zeer oude Chinese ademhalings-, ontspannings- en bewegingsleer die de basis vormt voor de oosterse gevechtskunsten en meditatie technieken. Qigong wordt ook wel Chi Kung genoemd.

Qi staat voor het Chinese concept van levensenergie; Gong betekent zoveel als “de kunst” of “vaardigheid”. Qi Gong kan dus vertaalt worden als “het beheersen van en werken met levensenergie”.

Door specifieke bewegingspatronen, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken brengt Qi Gong lichaam en geest in evenwicht. Dit heeft een zeer positieve werking op de gezondheid, zowel preventief als curatief. Qigong heeft ook een grote therapeutische waarde: zo versterkt Qigong de werking van de organen en verbetert de algehele conditie. Eén van de belangrijkste aspecten van Qigong voor de ontwikkeling van de beoefenaar is dat men een scherp bewustzijn ontwikkelt met betrekking tot het eigen fysieke, mentale en spirituele functioneren.

De lessen die wij bieden bij Yoganada zijn geïnspireerd op deze prachtige bewegingsvorm. Ook gebruiken we elementen uit de Yin en Hatha Yoga. De bewegingen zijn zacht en vloeiend.

Voor iedereen toegankelijk. De beginner of gevorderden. De intensiteit is erg persoonlijk. Je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt.

Een les bestaat uit een warming up, een serie bewegingen met als doel meridianen (energiebanen) te activeren en een rustige afsluiting met een korte meditatie.

Een fijne les met veel aandacht voor jezelf. Na de les zal je merken dat je meer energie hebt en zeker meer rust in je hoofd.

show more

Online stream

There is an online stream available for this activity. To participate, take the following steps:

  • This studio uses Zoom as their online streaming provider. Download the according app to your laptop, tablet or smartphone
  • Access to the online livestream is available 15 minutes before the start of the activity. Simply go to "My bookings" and click on "Join online stream now" to be redirected to the corresponding page
  • With some streaming providers (e.g. Zoom) it is possible for participants to see each other. However, it is theoretically possible to deactivate the camera function. The name you enter when entering the online meeting room is displayed to other participants. However, you can always change your name (e.g. only the initials). Please note: Individual rules for online participation may apply for each class or venue.

Trainer

Djezz Manon
Sat nam lieve JIJ welkom bij mij Ik ben Djezz Manon, Moeder van een prachtige mooie dochter van 24, rijk met een kleinzoon van 10 maanden en verliefd op het allerliefste leukste hondje genaamd Shiva. Na jarenlang toch wel zoekende geweest naar, wie ben ik, wat wil ik en wat past er bij mij. Werd het zichtbaar door de uiteenlopende en verschillende werkzaamheden wat mijn purpose hier op aarde is. Van eigen kapsalon hebbende, bloembinder, bewaarder en jeugd hulpverlener te zijn geweest ( dit is nog maar een kleine opsomming;) ) Zag ik dat er een verbinding is dat ik graag met mensen werk. Zo'n 14 jaar geleden liet een vriendin (thai yoga massage opleiding) mij kennis maken met kundalini yoga. Jhoeeeee hoeeee dat voelde voor mij als thuiskomen. Yoga liep altijd wel als een gouden draad door mijn leven maar nog niet de juiste gevonden te hebben tot die bewuste dag.Deze vorm was voor mij de kers op de taart. Maar er was een ding. Ik wist dat ik de opleiding wilde doen ( hoofd) maar voelde het niet in mijn lichaam, dus toen ben ik eerst een meditatie van 40 dagen gaan doen. En op de 38 ste dag voelde ik in heeeeeel mijn lijf JAAAA... Dit is wat ik wil!!!! Dit klopt. Toen begon mijn reis.... De kundalini heeft mijn bewustzijn in een snel tempo verhoogt. In de afgelopen jaren zijn er 2 mooie elementen op mijn pad gekomen die mooi aansluiten waar mijn hart van gaat zingen..... Het coachen op basis van kundalini yoga en de yin yoga. Waarmee ik mensen bewust maak en daardoor ze in verbinding laat komen met hun eigen licht en die weer van binnen naar buiten mogen laten stralen. Alles staat met elkaar in verbinding. Hoofd, lijf, je mind, emoties en wat er niet zichtbaar is ( voor sommige wel :) ) maar wel voelbaar is, je energetische lichaam. Jaaaa door beweging dynamisch en statisch, mantra, stilte, Muziek en aanraking samen te brengen Is het plaatje voor mij compleet. Nog een kleine note van mij..... Dit ben ik: Yogi in eigen style! Ik durf mijn hart te volgen. Hoe spannend ik het ook vind. Alles wat ik doe doe ik vol passie en overgave. Van jongs af aan, nog voordat ik er zelf bewust van was, had ik een enorme drive om mensen in hun eigen kracht te zetten zodat ze hun eigen licht weer kunnen laten branden. Ik daag mezelf constant uit om next level te gaan en zie nauwelijks risico’s. Wat mij succes brengt, maar ook af en toe laat vallen. ‘Dat is het mooie van de weg” zeg ik altijd. Ik ben ruimdenkend, optimistisch en geniet van een mooie bloem die ik tegenkom. Tot soon in mijn les!!!! Lots of liefde, Djezz Manon

Cancellation conditions

Kosteloos annuleren mogelijk tot 3 uur voor aanvang les.