Yin Yoga

NovaStrada
at 03/12/2021 11:00-12:15 o'clock (75 min)
Address: Vlasveen 34, 9301 PT Roden
Price: from 39.95 €

Prices

39.95 € / monthBasis abonnement  
54.95 € / monthBasis + abonnement  
64.95 € / monthOnbeperkt abonnement  

About

Houdingen in yin yoga zijn over het algemeen op de grond en richten zich op één doelgebied tegelijk. Bij yin yoga gaat het erom dat je in de houding komt, daar jouw grens zoekt en deze vervolgens ongeveer 3-7 minuten in stilte vasthoudt.

Je spieren ontspannen zich zodat je bindweefsel toegankelijk wordt. Dit bindweefsel of fascia loopt overal door je hele lichaam en is de focus van je yin yoga beoefening op fysiek niveau. Het bindweefsel kan verlengen en versoepelen waardoor je je flexibeler voelt zowel in je hoofd als in je lichaam.

Yin yoga kan intens zijn omdat de houdingen relatief lang worden aangehouden waarbij er soms wat druk op de gewrichten, pezen, weefsels en botten komt. Je traint tijdens deze les je lichaam én je geest om kalmer te worden. Zo verbeter je je concentratie.

Yin yoga gaat ook over bewustwording. Je wordt uitgenodigd om je aandacht naar binnen te richten om te observeren wat er in ons (fysieke, emotionele of spirituele) lichaam gebeurt.

show more

Teacher

Nadine van Loon
Mijn naam is Nadine, ik ben altijd aan het dansen en sporten en al heel vroeg wist ik dat ik kinderen wilde en was ik geïnteresseerd in alles wat te maken had met zwangerschap en bevallingen (en ik ben trotse moeder van 2 meiden en 2 jongens). Jaren heb ik op allerlei soorten dans gezeten en de laatste jaren mijn hart verloren aan de semi-contact sport; taekwondo (wat ik een erg danserige zelfverdediging vind) en natuurlijk yoga. Ik beleef veel plezier aan het lesgeven aan verschillende personen die bij mij yogalessen volgen. Mijn lessen zijn behalve een fysieke uitdaging, goed uitgelijnd staan in een pose en eventueel de band tussen moeder en kind versterkend, ook je eigen inzichten/gevoelens/ ont stressen en ontspanning heel belangrijk. Het doen stromen van je levensenergie, je adem .

Cancellation conditions

Je kan tot 2 uur van te voren je les kosteloos annuleren en daar een andere les voor boeken.