Yin Yoga

Conscious Invitations
at 08/04/2021 17:30-18:30 o'clock (60 min)
Address: Binnenkadijk 193, 1013 EX Amsterdam
Price: 12.50 €

Prices

12.50 €Single ticket  

About

Vind je energie en kom in balans!

Neem tijd en ruimte voor jezelf, om zachtjes je lichaam te ontspannen en je geest tot rust te brengen.

Wat ga ik leren? Als je van buitenaf naar Yin Yogaoefeningen kijkt, lijkt er misschien niet veel te gebeuren. Maar wanneer je het toelaat en je je naar binnen keert, merk je opeens hoeveel er zich tegelijkertijd afspeelt in je lichaam en geest! De stilte in een Yin Yogales geeft je zicht op je innerlijke wereld. Letizia helpt je graag bij het proces waarin je gevoelens, gedachten en patronen direct leert te ervaren en te herkennen. In haar les leer je dat je niet altijd iets hoeft te doen om iets te bereiken, zodat je een balans tussen stress en ontspanning kan vinden. Met Yin Yoga bereik je de diepere lagen van je lichaam, door compressie en stretch hydrateer je je bindweefsel, maak je het soepeler en stimuleer je de energie, de Chi Flow, in je lichaam.

Voor wie? Yin Yoga is voor iedereen, ongeacht de leeftijd, fitness of flexibiliteit.

Handige informatie Trek comfortabele kleding aan. Neem eventueel sokken, een trui of vestje mee, soms kan het fris worden, omdat je vaak 3 - 5 minuten in één pose bent. Verder heb je niets nodig.

This workshop will be in Dutch or in English if needed.

Ben jij erbij? Durf je de stap te nemen om te ervaren hoeveel energie jij in je hebt? Het zal je verbazen waartoe je in staat bent! Je bent van harte welkom om bij Letizia helemaal tot rust te komen. Meld jezelf aan via de bovenstaande link. Je zal zien hoe goed je je voelt na de les!

show more

Teacher

Letizia
Letizia Colella heeft Antropologie gestudeerd in Zwitserland en Audiovisuele Kunst aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Hoewel ze veel uiteenlopend werk heeft gedaan, is Yoga altijd een rode leidraad geweest. Yin Yoga heeft haar leven veranderd: Het heeft haar sterker, gezonder en evenwichtiger gemaakt. Inmiddels heeft ze ook de opleiding gedaan en nu deelt ze graag haar kennis en ervaring met je! Yin Yogalessen geven is namelijk niet alleen haar werk, maar een discipline en een levenswijze. Ze hoopt zoveel mogelijk mensen hetzelfde te laten ervaren. Letizia is een enthousiaste docent, die veel plezier heeft in het lesgeven. Ze heeft een rustgevende uitwerking op anderen en een prettige stem. Ze weet leuke passende oefeningen te combineren.

Cancellation conditions

Online annuleringen zijn niet mogelijk.