Zwangerschapsyoga

The Yoga Church Amstelveen
at 15/09/2021 19:30-20:30 o'clock (60 min)
Address: Dorpsstraat 36, 1182 JE Amstelveen
Price: 20.00 €

Prices

20.00 €Single ticket  

About

Zwanger zijn is een bijzondere periode van grote lichamelijke en mentale veranderingen. Zwangerschapsyoga helpt je om stil te staan bij dit nieuwe leven en je voor te bereiden op je bevalling.

Je leert om via de adem bewust te ontspannen, je aandacht te richten en je kracht te bundelen. Dit zullen we toepassen tijden de houdingen en bewegingen voor de verschillende fases tijdens je zwangerschap en de bevalling.

Vanaf 12 weken zwanger kun je mee doen met de zwangerschapsyoga. Zo krijg je alle tijd voor jezelf en je kindje om deze technieken je eigen te maken. Dit zal je helpen om rustig en gefocust te blijven tijdens de bevalling en om te gaan met mogelijk ongemak gedurende je zwangerschap.

Deze lessen worden op maandag, woensdag en vrijdag ochtend aangeboden door Indra de Bree - van der Meer van Kindercoaching Spelend Wijs. Naast zwangerschapsyoga geeft Indra ook postnatale yoga voor na de bevalling samen met je baby. Voor meer informatie zie Ouder & Kindyoga op onze website en https://www.kindercoachingspelendwijs.nl/

show more

Teacher

Indra
Ouder & kindyoga

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.