Meditatie (online Zoom)

Online stream
YogaZentrum Nada
at 30/01/2022 18:45-19:45 o'clock (60 min)
Price: from 48.00 €
Online registration is not possible

Prices

48.00 € / month1 keer per week  
59.00 € / month1 Jaar onbeperkt  
68.00 € / monthOnbeperkt maand  

About

Dat meditatie heel veel positieve effecten heeft, zowel fysiek en mentaal, blijkt zowel eeuwenlange uit de praktijk en uit modern wetenschappelijk onderzoek. Het brengt je voornamelijk meer rust, helderheid en balans en het optimaliseert je mentale presteren en functioneren. Het is niet voor niets dat je het steeds meer ziet in het bedrijfsleven, de topsport en de gezondheidszorg. Zeker in deze tijd van overprikkeling en mentale prestatiedruk is wat meer balans geen overbodige luxe. Meditatie traint je geest en zorgt ervoor dat je mentaal sterker wordt en meer aan kan. Dat komt niet alleen je gezondheid ten goede, het vergroot ook je welzijn.

Er zijn veel plekken waar je tegenwoordig mindfulness of meditatie lessen kunt volgen en dat is een goede ontwikkeling vinden wij. De meditatie lessen van onze ervaren trainer Roel gaan een stapje verder dan alleen een geleide meditatie. Naast je 'dosis meditatie', is er vooral ook aandacht voor uitleg en alle ruimte voor je vragen. Zo kun je er ook buiten de les zelf beter mee aan de slag en leer je om te gaan met de onvermijdelijke uitdagingen bij het mediteren. De lessen zijn los van elkaar te volgen en zijn concreet en praktisch en zijn toegankelijk voor beginners als wel gevorderden.

Onze meditatie lessen zijn ideaal om te combineren met de Breathclass, die Roel ook geeft bij ons!

Over Roel Roel is een ervaren trainer en heeft al honderden meditatie lessen, workshops, cursusdagen en retreats gegeven door de jaren heen en daarin veel mensen begeleid in het leren mediteren. Hij heeft echter vooral ook zelf veel gemediteerd.

Roels benadering is praktisch, down-to-earth en concreet. Hij is auteur van het boek 'Meditatie, je dagelijkse minivakantie' (uitgekomen in december 2016) en heeft een eigen meditatie podcast Meditatie Amsterdam. Meer over Roel en zijn meditatie trainingen vind je op www.meditatie.amsterdam.

show more

Online stream

There is an online stream available for this activity. To participate, take the following steps:

  • This studio uses Zoom as their online streaming provider. Download the according app to your laptop, tablet or smartphone
  • Access to the online livestream is available 15 minutes before the start of the activity. Simply go to "My bookings" and click on "Join online stream now" to be redirected to the corresponding page
  • With some streaming providers (e.g. Zoom) it is possible for participants to see each other. However, it is theoretically possible to deactivate the camera function. The name you enter when entering the online meeting room is displayed to other participants. However, you can always change your name (e.g. only the initials). Please note: Individual rules for online participation may apply for each class or venue.

Trainer

Roel Wilbers
Hoi, mijn naam is Roel en ik geef binnen Yogazentrum Nada lessen als ademcoach en meditatie trainer. Mijn achtergrond is fysiotherapie en in dit prachtige vak werk ik nog steeds met veel plezier (en ben ik ook voor een paar uur per week binnen Yogazentrum Nada te vinden). Redelijk wat opleidingen en cursussen later, kwam ik tot de conclusie dat er toch veel meer was dan alleen het lichamelijke. Als therapeut maar ook in mijn persoonlijke leven. Dat heeft ertoe geleid dat ik me voornamelijk ook breder ben gaan ontwikkelen. Vooral op het vlak van meditatie ben ik de diepte in gedoken en heb ik naast vele uren 'op het kussen', ook veel cursussen en methodes onderzocht en er in 2016 zelfs een boek over geschreven 'Meditatie, je dagelijkse minivakantie'). Ik heb inmiddels honderden meditatie trainingen gegeven in de vorm van lessen, workshops, cursussen en retreats. Ook heb ik een eigen podcast, te vinden bij alle grote aanbieders onder Meditatie Amsterdam Naast meditatietrainingen geef ik ook trainingen in stress management, energiewerk en ademen. Meer recent ben ik in de wereld van het ademen terecht gekomen en dat heeft me gegrepen. Er is geen snellere manier om je lichaam en geest positief te beïnvloeden dan via de adem en ademwerk werkt diep door in je lichaam en geest. Ik ben inmiddel gecertificeerd ademcoach in meerdere opleidingen en heb me verdiept in de eeuwenoude Pranayama technieken, de Wim Hof methode, SOMA en modern wetenschappelijk onderzoek naar de kracht van het ademen. Al mijn lessen kenmerken zich doordat ze praktisch en helder zijn. Mijn aanpak is down-to-earth en concreet en zo toegankelijk voor eigenlijk iedereen. Ook is er altijd ruimte voor vragen tijdens of rond de les. Ik help je graag op weg naar gezondheid en welzijn met effectieve en beproefde methodes om meer balans en kracht in je leven te brengen. Ben je benieuwd naar mijn lessen of wil je graag een behandeling bij me boeken? Je vindt me hier bij YogaZentrum Nada! Wie weet tot snel.

Cancellation conditions

Kosteloos annuleren mogelijk tot 3 uur voor aanvang les.