Aerial Hammock Play

rasalila
at 29/06/2021 19:45-20:45 o'clock (60 min)
Address: Tweede Kostverlorenkade 67, 1053 SB Amsterdam
Price: from 49.00 €

Prices

49.00 € / monthLight Membership - Min. 12 months  
54.00 € / monthLight Membership - Min. 6 months  
59.00 € / monthLight Membership - Min. 3 months  
65.00 € / monthFull Membership - min. 12mnd  
72.00 € / monthFull Membership - min. 6mnd  
79.00 € / monthFull Membership - min. 3mnd  
79.00 € / monthUnlimited Membership - Min. 12 months  
85.00 € / monthUnlimited Membership - Min. 6 months  
92.50 € / monthUnlimited Membership - Min. 3 months  

About

Gentle reminder: bring your own mat, blanket(s) or towel(s), bottle and props to class. So we can all contribute to a safe a clean way to practice in the studio. Read more about our safety guidelines here.


Aerial Hammock Play; een volledige en leuke aerial body-workout! Deze les is een combinatie van aerial flow, acrobatiek en een full body workout. We werken met de ademhaling en het verlengen en versterken van de spieren in ons lichaam. Elk lichaamsdeel komt aan bod! Door het gebruik van aerialdoeken en acrobatische moves voelt het nooit als een training, maar als een grote mensen speelplaats.

De oefeningen volgen elkaar in een vloeiende beweging op. In deze flow komen zowel core- en stretch houdingen voor en leer je hoe je door middel van zwaartekracht en ademhaling het meeste uit de practice kunt halen. We eindigen de les met een heerlijk moment in het doek waar je weer bij jezelf kunt komen en genieten van de massage die het doek je de hele les heeft gegeven.

Alle oefeningen worden stap voor stap uitgelegd, zodat je je ten alle tijden veilig voelt en het meeste uit je training kunt halen.

Voor wie: Deze les is voor iedereen die niet bang is om uitdagende aerial moves te proberen, zoals ondersteboven hangen en door de lucht zweven. Wat heb je nodig: een shirt met mouwtjes, legging/broek en een doel!

show more

Trainer

TK Roberts

Cancellation conditions

You can cancel free of charge up to 12 hours before the start of the class