Stress release

Ajna Tempel
at 22/07/2021 20:45-22:00 o'clock (75 min)
Address: Merel 415, 1965 GN Heemskerk
Price: from 42.50 €

Prices

42.50 € / month5x per maand  
59.00 € / monthOnbeperkt 59  

About

Sweet reminder: De studio is 15 minuten van te voren geopend en neem je eigen yogamat, grote handdoek/deken en eventueel andere yogaprops mee.

Lees voordat je naar de studio komt onze (corona) maatregelen en voorwaarden op de website goed. Klik hier voor alle informatie.

1) Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur? Hoesten; Verhoging of koorts; Benauwdheid; Reuk en/of smaakverlies; Verkoudheidsklachten 2) Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten? 3) Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld in een lab? 4) Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? 5) Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? -> Indien een van de vragen met ja beantwoord wordt, is het niet mogelijk aan een les deel te nemen. Deze vragen moeten wij vooraf worden stellen bij reservering en nogmaals bij aankomst in de studio.

LEES VERDERE INFO OVER DE MAATREGELEN: https://www.ajnatempel.nl/online-yoga-en-info

STRESS RELEASE De basis van een les Stress Release is leren observeren en spanningen leren herkennen en gaandeweg ontdekken dat je daar zelf iets aan kunt doen.Een les bestaat uit yoga- en lichaamsoefeningen die beslist niet moeilijk hoeven te zijn. Het grootste deel van de les doen we zittende en liggende oefeningen, waarmee we spanning losmaken en loslaten in die delen van het lichaam waar we de spanning het meest vasthouden, zoals de benen, de billen en het bekken, de onderrug, de schouders en de nek. Er is veel aandacht voor stretchen, omdat het bijvoorbeeld zorgt voor vermindering van (ongewenste) spierspanning. Ook onderzoeken we de invloed van de adem en de geest op het lichaam en vice versa. Voor wie geschikt: Voor iedereen ook beginners.

show more

Teacher

Sandra Zappeij
SANDRA ZAPPEIJ Ik ben dol op bewegen en avontuur. Als ik niet in zee lig op de surfplank sta, dan staat ik wel op de yogamat. Voor mij hebben surfen en yoga enorme raakvlakken. Zo voelt het wachten op de juiste golf als een meditatie. Het is een vorm van 'zijn', starend naar het water, zittend op je plank. En als 'jouw' golf dan eindelijk komt, dan kun je niets anders doen dan je overgeven aan de energie van de zee. Elke golf opnieuw, want elke golf is anders. En zo is het volgens mij ook met yoga, elke keer dat je op de mat stapt heb je een andere ervaring. De ene keer ervaar je meer balans, de andere keer voel je je leniger of juist niet. ​ Het mooie aan de zee is dat de zee niet oordeelt hoe je je golf rijdt. En dit is ook iets dat yoga je kan brengen: 'We zijn in ons dagelijks leven zo gewend om over alles een mening te hebben, vooral als het onszelf betreft. Yoga toont je waar je bent, met jezelf op dat moment. De meditatie en fysieke bewegingen van yoga brengen je zonder oordeel in contact met je innerlijke oceaan, vol prachtigs.' Samen op ontdekkingsreis gaan, ieder in zijn eigen innerlijke oceaan, dat is wat ik wil bieden in mijn (flow)-yogalessen. ​ In de zomer van 2015 heb ik de vinyasa yoga teacher opleiding gevolgd bij Yoga Moves in Utrecht en in de jaren daaraan vooraf volgde ik lessen bij Yogadreams in Zaandam en Delight Yoga in Amsterdam ​ Meer over Sandra vind je hier: https://moonfloweryoga.nl

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 6 uur voor aanvang.