Basic flow 60

Ajna Tempel
at 19/06/2021 10:45-11:45 o'clock (60 min)
Address: Pomonaplein 49a, 2564XS Den Haag
Price: from 42.50 €

Prices

42.50 € / month5x per maand  
59.00 € / monthOnbeperkt 59  

About

Sweet reminder: De studio is 15 minuten van te voren geopend en neem je eigen yogamat, grote handdoek/deken en eventueel andere yogaprops mee.

LOFT kent 4 deuren, soms is het even zoeken welke deur onze ingang is. Sta aan de kant van de Vlierboomstraat en onze ingang zit dan aan de rechterkant van de kerk. Zorg dat je de eerste keer zo'n 10 minuten voor de les begint aanwezig bent zodat je even rustig kunt kennismaken met onze prachtige locatie.

Lees voordat je naar de studio komt onze (corona) maatregelen en voorwaarden op de website goed. Klik hier voor alle informatie.

1) Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur? Hoesten; Verhoging of koorts; Benauwdheid; Reuk en/of smaakverlies; Verkoudheidsklachten 2) Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten? 3) Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld in een lab? 4) Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? 5) Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? -> Indien een van de vragen met ja beantwoord wordt, is het niet mogelijk aan een les deel te nemen. Deze vragen moeten wij vooraf worden stellen bij reservering en nogmaals bij aankomst in de studio.

LEES VERDER INFO OVER DE MAATREGELEN: https://www.ajnatempel.nl/online-yoga-en-info

FLOW Er zijn verschillende soorten flowlessen. In deze lessen volgen de asana’s (houdingen) elkaar op dynamische wijze op met behulp van de ademhaling. Flow zit in alles, het is een soort rode draad door je leven. Meegaan met de flow is een prettige manier van leven. Met ups en downs. Zo ervaar je dat ook in een yogales: de ene flow ervaar je prettiger dan de andere. In de les leer je daar juist niet over te oordelen (prettig/niet prettig) maar enkel te ervaren. Als dat je lukt in de les, zal je merken dat je leven langzaamaan lichter wordt. Go with the flow! Voor wie geschikt: Mindful flow: Voor iedereen ook beginners, een flow les met voldoende ruimte voor ontspanning. Relax flow: Geschikt voor iedereen. Hatha flow: Geschikt voor iedereen. Fysio relax flow: Voor iedereen, met aandacht voor het versterken van je core. Basic flow: Voor iedereen, ook beginners die iets actiever aan de slag willen. Medium flow: Enige Basic flow ervaring is gewenst, maar mocht je zin hebben in een uitdaging ben je welkom.

show more

Teacher

Marijke De vries
MARIJKE DE VRIES Zelf fanatiek sporter, full time werkzaam in de horeca en daarnaast als personal trainer en docent in verschillende groepslessen, altijd bezig of onderweg. Ik had totaal geen interesse in yoga, te rustig en zweverig, niks voor mij, ik wil knallen en moet mijn energie kwijt. Mijn kijk op yoga veranderde toen ik in 2015 voor mijn werk startte met de opleiding voor Power Yoga docent, en er dagelijks mee bezig was. Ik kon niet langer ontkennen dat yoga ook bij mij positieve effecten had en helemaal niet rustig was of zweverig. ​ Na het afronden van de opleiding ‘betrapte’ ik mezelf erop dat ik steeds vaker vrijwillig op de mat stapte en deel nam aan lessen. Niet meer voor werk of opleiding, maar voor mij, gewoon omdat ik daar zin in had. Mijn interesse in yoga en de verschillende stijlen groeide, ik kwam in aanraking met vinyasa yoga en wilde na één les gelijk niet meer zonder. Ik had gevonden wat ik zocht : ontspanning met actief bezig zijn EN de connectie tussen de mat en het dagelijkse leven. De flow en het ritme in vinyasa door de vloeiende overgangen en het verbinden van adem en beweging, de flow en het ritme van mijn leven, beide wisselend en continue in beweging. Inmiddels heb ik ook de vinyasa opleiding afgerond en is yoga onderdeel van mijn dagelijkse routine, mijn ritme, mijn FLOW. Yoga​ brengt rust in mijn leven en altijd drukke hoofd, zorgt ervoor dat ik beter naar mijn lichaam luister, soms een stap terug doe en rust neem. Heeft mij leren loslaten en accepteren. Is een spiegel maar ook een plek van thuiskomen,bezinning, een moment voor mezelf. Een cadeau dat blijft geven in de vorm van een reis die nooit eindigt. Een reis voor mezelf, met mezelf, naar mezelf. Iedereen is verschillend, heeft een ander vertrekpunt en legt een eigen route af naar een persoonlijke bestemming. In mijn vinyasa flow lessen houdt ik hier rekening mee en begeleid ik je, aan de hand van verschillende thema's, pranayama oefeningen en een afwisseling van in- en ontspanning, graag op JOUW persoonlijke reis. Soms uitdagend maar altijd met aandacht voor het lichaam en techniek. ​ I can't wait to take you on a yourney! Marijke de Vries

Cancellation conditions

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 6 uur voor aanvang.