Kettlebell walk (Haarlem Noord)

BuitenFit Haarlem
at 29/01/2023 09:00-10:00 o'clock (60 min)
City: Meester Jan Gerritszlaan (Ter hoogte van het Sportveldje), 2024KC Haarlem
Price: from 20.00 €
Online registration is not possible

Prices

20.00 € / month2 jaar abonnement KORTING-KNALLER 3x per week  
25.00 € / month1 Jaar abonnement KORTING-KNALLER 3x per week  
27.00 € / monthBRONS 1x per week abonnement (€6,23 per training)  
33.50 € / monthZILVER 2x per week abonnement (€3.87 per training)  
36.00 € / monthGOUD 3x per week abonnement (€2.77 per training)  
51.00 € / monthOnbeperkt abonnement (INCLUSIEF TOEGANG TOT DE ONLINE LEEROMGEVING)  
199.00 € / monthPersonal training abonnement 1x per week (inclusief onbeperkte groepstrainingen)  
259.95 € / monthSmall group personal training Haarlem 2 personen abonnement 1x per week (inclusief onbeperkte groepstrainingen  
379.00 € / monthPersonal training abonnement 2x per week (inclusief onbeperkte groepstrainingen)  

About

De kettlebell walk is de trainingsvorm bij BuitenFit Haarlem voor elke 'startende sporter', maar ook ervaren sporten, die kracht en uithouding vanaf de basis correct wilt opbouwen. Deze training is uitermate geschikt voor kantoorpersoneel. Deze doelgroep heeft vaak lichamelijke klachten en/of een verminderde lichaamshouding. Wanneer je wat jonger bent ervaar je de gevolgen hiervan nog niet gelijk. Maar veel mensen die al jaren werken als kantoorpersoneel ondervinden flinke lichamelijke klachten.

Wacht niet te lang, zorg voor preventie (wees de klachten voor), zodat je de lichamelijke klachten niet gaat ervaren naarmate je ouder wordt.

Daarnaast is de kettlebell de nummer 1 tool voor vetverbranding en om kracht, uithouding en explosiviteit te trainen.

De ideale training voor de startende sporter. De farmer’s walk staat centraal tijdens de training, omdat dit een zeer goede oefening is om de basis van jou lichaam sterker te maken.

Je loopt met een eigen kettlebell door het park en we doen tussendoor allerlei kettlebell oefeningen en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht.

De farmer’s walk staat centraal tijdens de training: de kettlebell walk. Dit is omdat de farmer's walk een zeer goede oefening is om de basis van je lichaam sterker te maken en om je lichaamshouding te verbeteren. Daarnaast versterk je 'zwakke schakels' tijdens de farmer's walk. Hoe sterker je zwakke schakels zijn hoe sterker jij bent (daar is de meeste winst te behalen). Ook kun je jouw sprintsnelheid (+ je ground contact time) verbeteren met de farmer's walk en train je je onderbenen. Plus je traint je enkelstabiliteit en je balanceert de wervelkolom.

“Wanneer je loopt in ‘farmers walk’ activeer je bijna elke spiergroep. Armen, benen, buik, schouders, rug, borst, billen, benen! De core of kern (hoe je het wilt noemen) zorgt voor stabilisatie in het hele lichaam. Je traint grip kracht in je handen, polsen en armen en dat komt goed van pas bij de kettlebell- press, squat, lunge en meer oefeningen. In de Farmer’s walk zijn de schouders, borst en bovenkant van de rug hard aan het werk. Daardoor corrigeer je je lichaam de goede kant op, zeer interessant voor mensen met een kantoorbaan”.

show more

Trainer

Duncan

Cancellation conditions

Leuk, dat je meedoet! Even een korte mededeling om verwarring te voorkomen, je kunt je tot 24 uur afmelden voor een training. Annuleer je binnen 24 uur voor een training dan is je strip 'verlopen'. Vroeger kwam het wel eens voor dat mensen zich aanmelden voor een training en op het laatste moment annuleerden. Voor 'populaire trainingen' konden andere mensen, die ook graag wilden sporten, zich nu niet meer aanmelden, omdat de plek 'bezet' gehouden werd tot het laatste moment. Ook maak je een afspraak met jezelf door je aan te melden en hierdoor heb je een extra 'stok achter de deur' om te komen trainen. Tot snel tijdens een training. Groetjes, Duncan