Handstands & Arm Balances

rasalila
at 22/11/2020 19:00-20:00 o'clock (60 min)
Address: Tweede Kostverlorenkade 67, 1053 SB Amsterdam
Price: from 49.00 €

Prices

49.00 € / monthLight Membership - Min. 12 months  
54.00 € / monthLight Membership - Min. 6 months  
59.00 € / monthLight Membership - Min. 3 months  
65.00 € / monthFull Membership - min. 12mnd  
72.00 € / monthFull Membership - min. 6mnd  
79.00 € / monthFull Membership - min. 3mnd  
79.00 € / monthUnlimited Membership - Min. 12 months  
85.00 € / monthUnlimited Membership - Min. 6 months  
92.50 € / monthUnlimited Membership - Min. 3 months  

About

Gentle reminder: bring your own mat, blanket(s) or towel(s), bottle and props to class. So we can all contribute to a safe a clean way to practice in the studio. Read more about our safety guidelines here.


Bekijk alles eens vanuit een ander perspectief... Zet je wereld op zijn kop!

Door middel van verschillende progressieve oefeningen, in je eentje of met een partner, bereiden we ons voor op Handstanden en Armbalansen.

We werken aan mobiliteit in polsen en schouders om de juiste lijnen in je lichaam te kunnen bereiken. We maken handen, armen, schouders en core sterker om je gewicht te kunnen dragen. En we leren de basis technieken van een goede handstand om strak en toch ook ontspannen te zijn terwijl je balanceert op je handen.

De oefeningen zijn veilig voor alle niveaus door het gebruik van matten, partner spotting en de muur.

Life is better upside down!

show more

Trainer

Arjan van Oostwaard
Tijdens zijn studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek (ja, zijn liefde voor vliegen was er al!) kwam hij in contact met fitness, en met name groepsfitness. Omdat hij graag actief is en van bewegen houdt, de groepsdynamiek interessant vindt en de uitdaging zag, besloot hij in 1996 een lerarenopleiding te doen. Sindsdien is hij een professionele groepslesleraar bij meerdere sportscholen in en rond Amsterdam. Over de jaren verschoof zijn focus meer richting functionele fitness, trainen met lichaamsgewicht en natuurlijk bewegen. Kwaliteit van bewegen, in het moment en bewust zijn, vloeiend bewegen en spelen zijn hier sleutelwoorden. Met deze meer holistische benadering vond hij AcroYoga op zijn weg in 2014 en viel er onmiddellijk voor. Hij houdt van de open en warme gemeenschap, het samenwerken, de verbinding, het vertrouwen, de aanraking, de expressie, de balans vinden, het ondersteboven zijn en ook het gewoon heel veel plezier hebben samen. Hij deelt deze ervaring graag met anderen.

Cancellation conditions

You can cancel free of charge up to 12 hours before the start of the class