Pop-up Meditatie & Hatha Yoga met Ed Bruins

Yoga Studio Kokos
at 10/03/2023 19:30-20:45 o'clock (75 min)
City: Breestraat 95-2, 1941 EG Beverwijk
Price: from 5.00 €

Prices

5.00 €Proefles in Kokos  
15.00 €Losse Les  
33.00 €Proefpakket 3 Lessen in 3 weken  
122.00 €Strippenkaart 10 Lessen  
429.00 €Strippenkaart 52 Lessen - €8,25 p/les - 1 Jaar  
636.00 €Onbeperkt - €53 p/maand - 1 Jaar  
38.50 € / month1 Les p/week - Maand abonnement  
70.00 € / monthOnbeperkt - Maand abbonement  

About

Deze Pop-up les is een rustige vorm van Hatha yoga. Ed Bruins is docent geweest van Pauline in de Ajna Tempel in Heemskerk.

"Mijn naam is Ed Bruins en werd in 1954 geboren.

Van kleins af aan was ik me bewust van een subtiele werkelijkheid hoewel ik die totaal niet thuis kon brengen. Omdat ik die nog niet duiden kon, voelde ik me vaak gespannen. Ik moest nog leren dat dat juist is wie ik ben om zo inzicht te krijgen en er gestalte aan te geven.

Op een gegeven moment (de Kosmos heeft voor elk probleem ook weer een oplossing) kwam yoga op m’n pad. Gewoon op les bij iemand ergens in een klaslokaal in een school waarbij het doel was om te ontspannen. Wat ik toen natuurlijk nog niet wist is dat dit er toe zou leiden zelf een opleiding te volgen.

Die startte in 1986. Ik leerde nu eindelijk mezelf te begrijpen. Alles waarvan ik altijd al wist dat het er was kreeg nu pas ruimte. Intuïtief komt er al veel binnen, en nu m’n denken nog.....

Het werd een hele fijne studie, ik voelde me als een vis in het water.

Ons leven speelt zich voornamelijk af in ons hoofd. Het werkt bevrijdend om inzicht te verkrijgen in wie we zijn, net zoals de balans tussen hart en hoofd belangrijk is voor het ervaren van Geluk en van datgene wat we zo vaak buiten ons om zoeken maar het al die tijd al in ons dragen; puur bewust Zijn.

“Where we are looking for is what we already are looking from”. (Mooji)

De ‘Asana’s’, het onderdeel wat ook in m’n les beoefend wordt, omvat telkens juist die vorm die vanuit geweldloosheid het best bij ons lichaam past terwijl we bewust in het Nu aanwezig zijn.

Dat betekent dat de uiterlijke vorm, ontdaan van alle teveel, volledig aansluit bij de innerlijke mens en er ‘Zijn’ en Liefde in natuurlijke vorm kan worden ervaren.

Yoga staat voor het in contact met je Zelf je pad bewandelen.

Namasté."

show more

Trainer

Ed Bruins

Cancellation conditions

Annuleren kan kosteloos tot 6 uur voor aanvang.