Kettlebell walk (Haarlem Noord)

BuitenFit Haarlem
at 03/08/2021 19:35-20:30 o'clock (55 min)
Address: Van Moerkerkenstraat 44, 2025 MZ Haarlem
Price: from 23.00 €

Prices

23.00 € / monthBRONS abonnement (€5,31 per training)  
30.00 € / monthZILVER abonnement (€3.46 per training)  
33.00 € / monthGOUD abonnement (€2.54 per training)  
49.00 € / monthOnbeperkt abonnement (INCLUSIEF OUDER & KIND BOOTCAMP)  

About

De ideale training voor de startende sporter. De farmer’s walk staat centraal tijdens de training, omdat dit een zeer goede oefening is om de basis van jou lichaam sterker te maken.

Je loopt met een eigen kettlebell door het park en we doen tussendoor allerlei kettlebell oefeningen en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht.

“Wanneer je loopt in ‘farmers walk’ activeer je bijna elke spiergroep. Armen, benen, buik, schouders, rug, borst, billen, benen! De core of kern (hoe je het wilt noemen) zorgt voor stabilisatie in het hele lichaam. Je traint grip kracht in je handen, polsen en armen en dat komt goed van pas bij de kettlebell- press, squat, lunge en meer oefeningen. In de Farmer’s walk zijn de schouders, borst en bovenkant van de rug hard aan het werk. Daardoor corrigeer je je lichaam de goede kant op, zeer interessant voor mensen met een kantoorbaan”.

show more

Trainer

Else
Else verzorgt groepstraining en Personal training bij BuitenFit Haarlem. Daarnaast is ze gespecialiseerd in zwangerschapstrainingen. Ze is de oprichtster van ZwangerFit Haarlem.

Cancellation conditions

Leuk, dat je meedoet! Even een korte mededeling om verwarring te voorkomen, je kunt je tot 24 uur afmelden voor een training. Annuleer je binnen 24 uur voor een training dan is je strip 'verlopen'. Vroeger kwam het wel eens voor dat mensen zich aanmelden voor een training en op het laatste moment annuleerden. Voor 'populaire trainingen' konden andere mensen, die ook graag wilden sporten, zich nu niet meer aanmelden, omdat de plek 'bezet' gehouden werd tot het laatste moment. Ook maak je een afspraak met jezelf door je aan te melden en hierdoor heb je een extra 'stok achter de deur' om te komen trainen. Tot snel tijdens een training. Groetjes, Duncan